Azt hallottam hogy nst-n sokmindenkinek indult be a szülés. Ha olyankor folyik el a magzatvíz hova küldenek? Egyáltalán mi történik akkor?
Én nem is igazán tudom elhinni, hogy attól indulna be, hát miért is? Csak rád tesznek egy tappancsot, amiben egy érzékelő van, meg egyet te fogsz, ahol a legjobban hallani a baba szívverését.
Én első gyermekemmel 5ször voltam NST-n és nem történt semmi, és most a második babámat várom, akivel jövőhéten megyek szintén az 5. NST-re és még nem indult be.
Amúgy, ha már a kórházban jön rád a szülhetnék, valószínűleg a szülészetre visznek. Ha nem a magzatvíz folyik el, hanem csak erős fájásaid vannak, vagy hányingered van, rosszul vagy, előre behívnak mindenki előtt a vizsgálóba.
Legalábbis nálam ez volt, mikor múltkor rosszul lettem.
És ne idegeskedj, csak nyugi!
Szia! Ha ez igaz lehetne, max. mutat fájásokat a gép, és az orvos láthatja, ha közeledik a szülés (nagynénémnél így volt, és már mondta nem tanácsos hazamennie). Engem rossz magzati szívhangok miatt kórházba fektettek, és napi 2-3 NST csináltak, és túlhordtam a babámat, indított szülésem volt. Összeszámlálhatatlanul sokszor voltam a babámmal NST-n, pedig nem ez a kedvenc hobbim! :-)
Minden jót!
Szülésznő vagyok, de olyat még nem nagyon láttam, hogy az NST-n megindulna a szülés. Olyan van, hogy ha NST-n rossz az eredmény, akkor irány a szülőszoba, és meg kell indítani a szülést, vagy oxytocinterheléses tesztet végeznek. Orvosa válogatja. Ne félj az NST-től, abszolút nem halálos:)
Sokan szeretik, hallani lehet a baba szívét, és ez azért megnyugtató:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!