Volt valaki akinek egy kiadós séta indította be a szülést? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Hogy indult be a szülés? Fájásokkal vagy magzatvízelfolyással?2015. aug. 21. 17:56
1/3 anonim válasza:
Èn Németországban élek és szültem mindkét gyerekemet.
Itt mindegyiknél a sétát javasolták.
A fontos, hogy mozgás legyen, de oxigénben dús, vagy is pl lépcsözés vagy egy más eröteljesebb mozgás oxigén hiányos állapothoz vihet.
Séta mozgás, de megfelelö oxigént kap a szervezet.
Még a szülés beudulásánál is azt javasolják, hogy menjenek ki mindenki a korház parkjába sétálni, míg a kitolási szakasz nem jön. De kitolási szakaszik nem engednek felfeküdni az ágyra. Öszintén nem is lettem volna képes feküdni.
2/3 anonim válasza:
Alvás közben elment a magzatvízem hajnalban
Tehát nem sokat tettem érte, csak eljött az ideje
3/3 anonim válasza:
Hat en a szules beindulasa elott mindennap 1-masfel oras setakat tettem a kiscsaladdal a jo levegon(kifejezetten szulesindito cellal). Az elso seta utani ejszakan jottek az elso joslok, es ezt kovetoen egy heten keresztul minden ejjel jottek a joslok, aztan vegul szules lett. Szoval nalam bejott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!