Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknél hideg front indította...

Akiknél hideg front indította be a szülést, mennyi idővel a front érkezte után indultak be az események?

Figyelt kérdés

Rögtön a lehűlés napján már szültetek?

Vagy 1-2 napra rá?

2015. aug. 17. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
3éve nyáron. nagyon meleg volt jött a hidegfront délután, hajnali 3 kor mentünk a kórházba szülni. már a 41.hetemet is betöltöttem akkor.
2015. aug. 17. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Szomszédom tegnap szült 38+2-re. Pedig akkor még meleg volt. A lehűlés csak ma jött.
2015. aug. 17. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Éjfélkor jött a hidegfront, hirtelen hűlt le a levegő. Fél egykor elfolyt a magzatvíz. 8 nappal a kiírt dátum előtt érkezett a babánk.
2015. aug. 17. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
2 eve a fiamnal hajnal 4kor folyt el a magzatviz, akkor meg csak a vihar szele volt erezheto. Mire elindultunk omlott az eso, hideg lett. Most is remenykedtem a frontban, de a lanyomat egy cseppet sem hatottam meg :) :( 39hkm
2015. aug. 17. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
A lányommal hajnalban indult meg, este jött a front, amikor megszületett. A fiammal is már előzőnap is voltak fájásaim, de igazán akkor húzott bele, amikor feltámadt a szél. Szóval nekem inkább előtte-alatta.
2015. aug. 17. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Végül "bejött" nekünk is. Kedden még meleg, fülledt volt, szerda (0819) hajnalban esett le itt a hőmérséklet, 5:30-kor el is folyt a magzatvíz, délutánra meglett a lányunk. :)
2015. aug. 25. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szuper, gratulálok! :)
2015. aug. 25. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
édesanyám engem 40 fok melegbe szült.szomszédaszonyomm ásodik babát melegeb szülte ki irt napon
2021. júl. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!