Akinek a szex indította be a szülést?
Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kérdés lesz,de nagyon érdekelne.38 hetes vagyok és teljesen zárt.Mivel az elsőt túlhordtam a védőnőm azt javasolta hogy mivel mi végig el voltunk tiltva a házasélettől (az elején vérezgettem) ezért most próbáljunk összebújni hátha az segítene.Hát mit mondjak nekem és a páromnak se lenne ellenére.De olyan hülye vagyok hogy azon gondolkozom hogy ha tényleg sikerülne így beindítani a szülést nem lenne gáz hogy beérünk a kórházba,vizsgál a doki és a sperma meg ott van a hüvelyemben...tudom hülyeség de ti ezen nem aggódtatok?Vagy mire beérnénk addigra nem veszik észre...?2013. márc. 7. 15:32
1/7 anonim válasza:
Magzatvizzel kifolyik.
De ha ennyire zavar,van óvszer.
2/7 A kérdező kommentje:
De pont az lenne a lényeg hogy a sperma hátha beindítaná,és nem biztos hogy elfolyik a magzatvíz....
2013. márc. 7. 15:43
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem zavarná az orvost/szülésznőt... a sperma. Elvégre biológiai folyamat. Vagy hallottál már hasonló helyzetről, ami kellemetlen volt az anyukának? Másnak mi a véleménye?
4/7 anonim válasza:
ez lesz akkor a legkevesebb. arról nem is beszélve, h. nem te leszel az első, akit spermával a hüvelyében látnak. sok nőnek indult már be a szülés a szextől.
5/7 anonim válasza:
Nagyresze kifolyik mire beersz. Nekem az orvosom nem is nezett nagyon oda,csak a mehszajat vizsgalta meg. Szerintem van ennel kellemetlenebb dolog.
6/7 anonim válasza:
Szerintem tudják mitől estél teherbe :) nem lesz nekik meglepetés az ilyesmi ,és beazonosítani sem fogják hogy nyák e vagy cucc
7/7 anonim válasza:
Nem lesz ott, kifolyik a magzatvízzel.
Nekünk a szex indította be, nem volt tervezett. A 39+5 héten.
Viszont elég rosszul sült el a dolog, mert a magzatvíz ugyan elfolyt, de zárt voltam. 14 óra vajúdás , nem részletezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!