Van itt olyan anyuka akinek a szex "indította" be a szülését?
Sok helyen olvastam, hogy beindulhat a szülés együttlét után. Mekkora ennek a valószínűsége?
Másik kérdésem az lenne, hogy merjek-e egyáltalán együtt lenni a párommal úgy, hogy nem volt méhszájvizsgálatom, így nem tudom, hogy nyílik, vagy nyitva van-e valamennyire.
37+3 hkm
Erre a kérdésre én is kíváncsi lennék, bár úgy hallottam, inkább az orgazmus indíthatja be, a méhösszehúzódás miatt.!
És "kedves" 1. válaszoló, hiába megyünk el vizsgálatra, én nem egész egy hete voltam, akkor még zárt méhszáj volt, de bármikor elkezdhet kinyílni, úgy hogy észre sem veszem, mivel első terhességem...És nem csinálnak minden héten méhszáj vizsgálatot!!! És első terhesség okán egy csomó kérdés jut eszünkbe nap, mint nap, és nem akarom a hülyeségeimmel zaklatni az orvosom minden nap!
36 h km
Attól még hogy nem volt méhszájvizsgálaton, lehet hogy igényesebb mint Te , vagy akármelyik kérdező.
Maga az orgazmus az, ami beindíthatja a szülést
Könnyű szülést ! :)
Az első válaszadónak "GRATULÁLOK"...
A véleményem:
ÉN, a nőgyógyászom javaslatára kaptam el a párom. Sajna nálunk nem vált be.
Ha nincs kedved a szexhez, elég az is, ha a párod kényeztet és eljuttat az orgazmusig. Az is hatásos lehet, ha a mellbimbót izgatja. ( ez nekem is fájásokat idézett elő)
Az orgazmus, akár egyedül, akár a pároddal összehúzódásokat okozHAT. Oxitocin szabadul fel a szervezetben.
És a sperma is tartalmaz olyan összetevőt, ami hat az összehúzódásokra.
Próbálj türelmes lenni, és ha szexelsz, akkor próbálj kikapcsolni és ne azon kattogj, hogy talán beindítja... Élvezd amíg lehet...
Ja és elsőnek üzenném: múlt hétfőn még zárt volt, szerdára pedig 1ujjnyira nyitva volt a méhszáj.
És mi egy hetet sem hagytunk ki szeretkezés nélkül :) Persze óvatosabbak voltunk.
Utolsó vagyok. Moderálták az első választ, úgyhogy a válaszom rá vonatkozó része nem érvényes.
Kedves Kérdező!
Hogy állsz?
Én ma elkaptam a párom :)
Utánanéztem, a zselés beindításnak. A zselé ugyanazt az anyagot tartalmazza, mint a sperma. Ezért is ajánlott a szeretkezés.
Most pihenek egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!