Van olyan, akinek nem volt lenn a hasa megis idoben jott a baba?
Figyelt kérdés
5 nap mulva kellene szulnom az ultrahang szerint, de az orvosno es anyam szerint is ra fogok huzni, mert meg nagyon fent van a pocim. Nektek, hogy volt?2010. márc. 9. 17:52
11/12 anonim 

válasza:

Nekem elfolyt a vizem, és mikor indultunk a kórházba, csináltunk is egy fényképet, teljesen fenn van a hasam. Rá két órára a kórház folyosóján is van rólam egy kép, azon már teljesen lent volt, rá két órára meg is lett a baba. Szóval szerintem nem kell előre leszállnia a hasnak.
12/12 anonim 

válasza:

Én úgy feküdtem a szülőágyra, hogy magasan volt még a baba. 25 perc múlva már kint volt a pocóból és első gyerekem volt! Mondta is a szülésznőm, hogy nagyon gyors volt, ritka, de van ilyen:) Kiírt időpontban szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!