Van olyan, akinek nem volt lenn a hasa megis idoben jott a
baba?
Figyelt kérdés
5 nap mulva kellene szulnom az ultrahang szerint, de az orvosno es anyam szerint is ra fogok huzni, mert meg nagyon fent van a pocim. Nektek, hogy volt?
Nekem még a szülőszobán is fenn volt,a dokim nagyon hosszú(55-60centis)babát saccolt,de 50centi lett.Sztem ez alkati kérdés is,meg kinek milyen a hasizomzata.Könnyű szülést,jó babázást:))
2010. márc. 9. 17:59
2/12 anonim válasza:
Én 40+2 hétre szültem, a magzatburok repesztés után sem ment lejjebb a pocakom, a dokinak kellett segíteni nyomni a hasamat kitoláskor. Semmi vizesedés, se más elváltozás nem volt rajtam, mint amiket mondanak, el kezdtem vérezni, jöttek a fájások és megszületett a fiam. Így hogy nem volt lenn a pocakom, így is csak 8 órát vajúdtam. Más meg akinek minden jellegzetes elváltozása megvan, ők meg akár 2 napot is vajúdnak.
Majd jön az a baba, amikor felkészült, nem a pocakállásból kell kikövetkeztetni. De ha megszültél majd írd meg, hogy ráhúztál-e v. sem.
5 hónapos kisfiú anyukája
2010. márc. 9. 18:02
3/12 anonim válasza:
Fent volt a pocim 37.hétre született a lányom:)
2010. márc. 9. 18:09
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt lent a pocakom(nem vizesedtem,és az arcom se "torzult" el)a fiam 37+3 hétre született.
2010. márc. 9. 20:03
5/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon fenn van még és már a 41. hetet töltöm. Mindeg vártam hátha leszáll végre de eddig még nem. Amúgy a szülésznő azt mondta hogy ettől függetlenül bármikor beindulhat a szülés és majd a baba szépen beilleszkedik vajúdás közben. Ne aggódj, nem biztos hogy ráhúzol.
2010. márc. 9. 21:14
6/12 anonim válasza:
Szia.
Nekem hamarabb jott a baba es csak akkor ment le a hasam amikor a vizem elfolyt....addigra 14.5 oraja voltak fajasaim es rendszeresen 8-10 percenkent jottek.
Osszesen 42 ora volt.
Ez valtozo szerintem :)
Nekem nem dagadt be a szam es nem torzult el az acom sem.
Semmi jele nem volt annak, hogy ki szeretne bujni a babam.
A fajasokat eleinte csak joslonak gondoltam, de rendszeresen jottek es mar tudtam, hogy lesz valami :)
Drukkolok, hogy minden jol sikeruljon, mint nekem is :)
2010. márc. 9. 21:29
7/12 anonim válasza:
Nekem sem ment le a hasam. 39+2-re szültem a lányomat. Amikor bementem a kórházba(mert szivárgott a magzatvíz) alig érték el a baba fejét annyira fent volt még. 4 óra múlva már kint volt a csajszim. :-)
2010. márc. 10. 05:40
8/12 anonim válasza:
Bocsi az előző vagyok.Azt elfelejettem írni,hogy spontán hüvelyi szülésem volt. :-)
2010. márc. 10. 05:42
9/12 A kérdező kommentje:
Koszi! De nem szeretnek rahuzni es semmi jele annak, hogy jonne a baba, pedig csak 4 nap maradt 14.-eig. Mar befer a kezem a hasam es a bordaim koze, de alul nagyon fenn tartja magat. Nagyon nehez, mert a sulyom miatt alig birok mozogni, pedig a mult heten allandoan fitt voltam, fittebb, mint a 7. vagy 8. honapban. Most meg megint nem birok semmit. Majd megirom, mikor bujik ki kisfiam.
2010. márc. 10. 06:49
10/12 anonim válasza:
Szülés előtt 2 nappal voltam dokinál, akkor még nagyon fent volt a hasam és zárt volt a méhszáj. A doki mondta is, még bő egy hét, míg szülök. Nekem vajúdás alatt ment le a hasam, a doki csodálkozott is, hogyhogy szülök :) amúgy 39+3.hétre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!