Akinek 3 vagy több gyereke van, annak a harmadik (többedik) babája előbb jött a kiírt dátumnál? Az orvosom azzal riogat, hogy biztos előbb jön, azért, mert harmadik. Ez igaz lehet, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Semmi mással nem tudja alátámasztani a kijelentését, csak azzal, hogy harmadik babát várok. Szerinte "a méh most már tudja, mit kell csinálni", így előbb szülök, mint 40 hét... Valahogy nekem ez nem kerek így. Mik a tapasztalatok? Van erről valami statisztika?2015. aug. 9. 14:41
11/12 anonim válasza:
4. 42.1 a szuleszno meginditotta kezzel atnyult masnapra a szulesem
3. 42 het!!
2.41.5
1.40 het
12/12 anonim válasza:
Nekem a kiírt nap előtt egy nappal indították. Az első gyerkőc egy héttel jött hamarabb, a második napra pontosan. :) Szerintem a szülés lefolyása gyorsabb. Legalábbis nekem is és mindkét sógornőmnek is a harmadik szülés volt a leggyorsabb. Az is igaz, hogy viszonylag kicsi korkülönbséggel. Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!