Kinek mennyi idő alatt lett meg a harmadik babája?
Figyelt kérdés
Nemrég született két ismerősöméknél is meg a harmadik baba.Az egyik majdnem a parkolóba szült meg,a másik pedig 20 perc alatt világra hozta a picit.Marhán parázok,hogy beérünk e majd időben a kórházba.Tapasztalatokra lenne szükségem.Februárba jön a harmadik csodánk.Mikor érdemes beindulni?2015. aug. 3. 13:00
2/5 anonim válasza:
45 perc - de ez a legeslegelső jeltől a kibújásig. Az elején még nem is volt egyértelmű, hogy ez az, úgyhogy én is majdnem a parkolóba szültem.
3/5 anonim válasza:
Az első fájástól a megszületéséig 2 óra,maga a szülés 20 perc volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek.Érdemes rögtön korházba indulni?
2015. aug. 17. 17:50
5/5 anonim válasza:
A 3. vagyok.Én szerencsére pont bent voltam NST vizsgálaton.Mondjuk nekem mindhárom gyorsan meglett(4,és 3 óra alatt).A dokim azt mondta,a 4.-et kipottyantom(ezt sose fogom megtudni,mert nem vállalunk többet,elköttettem magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!