Harmadik császárral óvatosabbak?
Figyelt kérdés
35 hetes leszek a jövőhéten és a harmadik császár lesz!multhéten voltam a dokimnál de nem mondd semmit,hogy hamarabb lenne a császár!kb egy hete fáj a hasam alja az előző császár helyén,olyan érzés mintha kb egy hete szültem volna!!kívülről nem piros csak fáj!!2015. júl. 12. 12:30
1/21 anonim válasza:
ha fáj akkor menj be a kórházba és nézesd meg!
testvéremnek volt 2 császárja és a 2. végefele már sokat mérték az előző császár hegének a vastagságát!
2/21 anonim válasza:
Mennyi idő telt el az előző 2 császár óta?
Én biztos nem hagynám annyiban.... mi az, hogy nem mond semmit?? Lehet, hogy ez normális vagy nem okoz problémát, de akkor mondja ezt és támassza alá orvosilag!
3/21 A kérdező kommentje:
Két év telt el a két császár között,multhéten csinált ultrahangot és azt mondta minden rendben van...de a szülésről és a hegvastagságról konkrétan nem mondd semmit!
2015. júl. 12. 12:48
4/21 A kérdező kommentje:
Az első Kisfiam 5eves a második 2eves
2015. júl. 12. 12:49
5/21 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a 34. héttől kezdve hetente csinál ultrahangot, és a 37. hétre kitűzzük a császár időpontját.
Nekem a 2. császár előtt fájt sokat a hasam és a heg, mindig megnézte és megnyugtatott, hogy nincs semmi baj.
6/21 A kérdező kommentje:
Ahogy emlékszem nekem is fájdogáltv a masodik előtt is!!
2015. júl. 12. 13:17
7/21 A kérdező kommentje:
És meg csinálta a 37.héten?
2015. júl. 12. 13:17
8/21 anonim válasza:
Sürgősségi császár lett a 33. héten, lepényleválás miatt.
9/21 anonim válasza:
Nekem is 3 császárom volt. A 2.-nál még kihordhattam végig,de a 3.-nál amikor az első orvosi vizsgálatra mentem, 8 hetes voltam,már akkor közölte a dokim,hogy a 34.héten be kell feküdnöm,mert félt,és majd meglátjuk meddig húzzuk a dolgot.Nos a 36. héten megműtöttek,mert elég nagy volt a baba,nekem is fájdogált a hasam,szóval megelőztük a bajt. Én azonnal bemennék a kórházba,hogy megnézzék mi van,és csináljanak egy hegvastagság mérést!
10/21 A kérdező kommentje:
Annyira nem vészes,de szólni fogok neki!!26 hetesen volt 975gr a babám,elég nagy pocakom van,a második 38.hétre született 4400grammal..nem azért mondom,de nem bánnám ha negműtene 36.héten,de attól is tartok,hogy Nehogy válni baja legyen a babomnak mert 4 héttel hamarabb születik,de ügye ezzel ellentétben az én állapotokat is nézni kell.
2015. júl. 12. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!