Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik császárral óvatosabbak?

Harmadik császárral óvatosabbak?

Figyelt kérdés
35 hetes leszek a jövőhéten és a harmadik császár lesz!multhéten voltam a dokimnál de nem mondd semmit,hogy hamarabb lenne a császár!kb egy hete fáj a hasam alja az előző császár helyén,olyan érzés mintha kb egy hete szültem volna!!kívülről nem piros csak fáj!!
2015. júl. 12. 12:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mennyivel született a babád?
2015. júl. 12. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
3750 gr. És a 36. hétre.. :D semmi baja nem lesz,ha meglesz a tiétek is hamarabb,már egy teljesen kifejlett babát kapsz a kezedbe,mi 4. napra már jöhettünk is haza.
2015. júl. 12. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is három császárom volt,a legutolsó 10 hete.Nálam nem voltak óvatosabbak,semmi nem volt másképp,mint az első kettőnél.A hegvastagságom egyszer sem nézték uh-val,az utolsó héten naponta jártam NST-re,de ennyi.(az is azért,mert magas vérnyomással kezelek,a pulzusom is szaladt,a bébi meg állandóan aludt NST alkalmával)Nekem 39+5 napra csinálták meg a császárt,én kértem,hogy ameddig lehet,és egyikőnket sem veszélyeztet,addig szeretném hordani.Azt viszont nem engedték,hogy akár egy nappal a kiírt után legyen a műtét.Végig rendben volt minden,a hegem az mondjuk nekem is fájt már a végén.Nagyobb babáim születtek nekem is,a nagylányom,aki most 8 éves,4330 grammal született, a huga 3 éves,ő 4050 grammos volt,a pici lányom,aki most 10 hetes,3900 grammal jött a világra.Én azért tényleg megnézetném a hegem,de kórháza és orvosa válogatja,hogy mennyivel hamarabb operálnak majd meg.Nagyon jó egészséget kívánok és jó babázást :-)
2015. júl. 12. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem most lesz majd a 3.-ik császár,kb 3 hét múlva.A második császárt a 38. hétre megcsinálta a dokim,de most nem fogja,mert szabin lesz.Így kénytelen leszek kivárni a 40 hetet,mert mikor vissza jön szabiról pont le is telik a kiírt időpont.velem sem óvatosabb,nem is nézi többször,mindent úgy csinál mint az előzőeknél.Korábban maximum csak abban az esetben lesz,ha beindul magától a szülés.Különben nem.Így jártam.Most 37 hetes vagyok.Néha nekem is fájdogál a heg,de nem vészes.Elvileg csütörtökön megtudom hogy esetleg átpasszol-e valakinek,aki mondjuk korábban megcsinálja,vagy nem.Kíváncsi leszek.Ja és nekem azt is mondta,hogy a 38 hét előtt nem lehet megcsinálni,mert ez a protokoll.De gondolom kórháza válogatja ezt is.
2015. júl. 12. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem vasárnap lesz a harmadik császárom,akkor leszek 38 hetes 5 napos addig még lesz nst,uh is befeküdnöm nem kell előtte.

A felépülés hogy ment nektek a harmadik után?

Liza

2015. júl. 13. 09:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Rákérdezzek tőle,hogy hogy,gondolja a császárt jövőhéten hétfőn megyek hozzá!!! Utolsó ti,hogy beszéltétek,meg a dokival???ő mondta,hogy akkor lesz??? Ki hol fog szülni???
2015. júl. 13. 10:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem múlt héten pénteken mondta hogy 19-én lesz,izgulok is rendesen :) Székesfehérváron lesz.

Liza

2015. júl. 13. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Milyen furi,hogy sok helyen nem paráznak annyira rá,és a dokik is lazábbak mint nálunk.(Engem műtöttek a 36.hétre.) Én Kecskeméten szültem... mikor be kellett feküdnöm a 34. héten,már az osztályvezető főorvos akkor be volt parázva,és tutira vette,hogy még a 36. hétig se húzom. :) Meg kell műteni hamarabb... Ott ezek szerint nem szeretnek kockáztatni, és ezt tapasztaltam mind a 3 gyerek születésénél,pedig nem 1 dokihoz jártam.
2015. júl. 13. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves Liza,én a 3. császár után regenerálódtam a leghamarabb. És ez tényleg így volt. Nagyon féltem,és sokan megijesztettek,hogy borzalom lesz,mert hát ott a többi heg és nehezíti a dolgokat. Ez volt a leggyorsabb műtétem,és a fájdalmam sem volt akkora most,mint az előzőekkel.Nekem az első volt a legnehezebb.
2015. júl. 13. 12:36
 20/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy írtál :)

Nekem az első császár sürgősségi volt toxémia miatt,a második programozott ott sokkal gyorsabban felépültem,remélem a harmadik sem lesz rosszabb.

Nem is magam miatt aggódok hanem a pici miatt,hogy vele minden rendben legyen.

Nem tudnám megfogalmazni pontosan hogy mit érzek izgulok félek,de ugyanakkor várom is kíváncsi vagyok a kis Marcira :)

Liza

2015. júl. 13. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!