Akinek 3 vagy több gyereke van, annak a harmadik (többedik) babája előbb jött a kiírt dátumnál? Az orvosom azzal riogat, hogy biztos előbb jön, azért, mert harmadik. Ez igaz lehet, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Semmi mással nem tudja alátámasztani a kijelentését, csak azzal, hogy harmadik babát várok. Szerinte "a méh most már tudja, mit kell csinálni", így előbb szülök, mint 40 hét... Valahogy nekem ez nem kerek így. Mik a tapasztalatok? Van erről valami statisztika?2015. aug. 9. 14:41
1/12 anonim válasza:
szia en is 3-at szultem es nekem is valamiert hamarabb jott 1hettel .de amugy konnyebb lessz a szulesed is
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen kiszámíthatatlan, viszont sok esetben jön a többedik gyerek hamarabb, mert a test valóban "jobban" tudja mit kell csinálni. De ez sem általános.
Nekem már a második babám is 3 héttel előbb jött, úgyhogy nem tudom a harmadik mikor jönne. :)
Sógornőm múlt hónapban szülte a harmadik babáját, neki az első kettő kiírt után érkezett, a harmadik 1 héttel előbb.
Amúgy az nem baj, ha kicsit előbb jön, nem is kell riogatásnak venni.
3/12 anonim válasza:
Négyet szültem, nálam a második jött egy héttel előbb. A harmadik 1, a negyedik 2 nappal született korábban. Szerintem butaság, amit a doki mond, de lehet, nála pont úgy jöttek össze a szülő asszonyok.
4/12 anonim válasza:
4-et szültem,az első 2 héttel korábban jött,a 2.-at túlvittem,a 3. 12 nappal korábban jött,a 4. 8 nappal.
5/12 anonim válasza:
Én is úgy tudom, a többedik baba gyakrabban jön előbb mint az első baba, mint később. De ez csak statisztika, nem feltétlenül lesz így. Nekem mindhárom gyerek előbb jött a kiírt dátumnál, az első 5 nappal, a második 10 nappal, a harmadik 9 nappal.
6/12 anonim válasza:
Na de miért baj az ha 1-2 héttel előbb jön? Semmi baja nem lesz ettől. Nekem mind a három 38 hétre született, a harmadik így is 4 kilós volt.
7/12 anonim válasza:
Nem jött előbb csak könnyebben a harmadik.
8/12 anonim válasza:
Nálunk a 3. baba koraszülött lett, a 33. héten született.
Sógornőm a héten szülte a 3. babáját, 6 nappal a kiírt előtt.
9/12 anonim válasza:
Én 3-at szültem,a 2. jött a legkorábban...
1.40+5 hétre
2.37+3 hétre
2.38+3 hétre
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :) Akkor készülök én is arra, hogy valószínűleg előbb jön majd... Ebben az a legnagyobb gond, hogy a dokim 3 nappal a kiírt dátumig szabadságon lesz, úgyhogy azért reménykedek, hogy hátha mégis kihúzzuk addig :)
2015. aug. 10. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!