Szülés előtt milyen homeós bogyót érdemes szedni? Hányadik héttől? Vagy málnalevél tea? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 00:06
11/15 anonim válasza:
Mindenféle rossz, ártó szándék nélkül megengedek magamnak egy kérdést: Aki lepontozta a válaszomat, miért tette? tényleg ennyire nem rendelkezik néhány ember még az alapvető, általános iskolai kémiaórákon tanított ismeretekkel sem? Vagy szerintük mitől működik a homeó? Varázslat? Jó lenne megérteni, hogy a világ, amelyben létezünk, nem mindenféle felfoghatatlan furcsaságon, meg varázserőkön, hanem fizikán, kémián, és matematikán alapul. Ami ezeknek (főként ha bizonyítottan) ellentmond, az hatástalan, és kuruzsló baromság. Ennyi.
12/15 A kérdező kommentje:
nekem a homeos bogyó bevált már ajakherpesz esetén (pont terhesség alatt jött elő), illetve férjemnek nátha+erős torokfájás esetén. Korábban dokihoz ment, mindig durván fáj a torka és mindig antibiotikumot kap rá. idén télen kipróbálta a homeót és orvoshoz se kellett mennie, pedig minden ugyanúgy indult, mint máskor.
2015. aug. 7. 23:15
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Csatlakozom én is azokhoz, akik hisznek a homoeo-ban, én is szedtem, és könnyen szültem. De én közvetlenül a szülés alatt, vajúdás közben szedtem csak. Negyed-fél óránként kellett öt szemet. Ne haragudj, most nem tudom a nevét, de majd megkeresem és leírom. De azért is szedtem, mert korábban már volt olyan problémám, amire az összes orvos csak széttárta a kezét, de homeopátiával sikerült viszont orvosolni. Azóta több más különböző problémára szedtem. Egy biztos, nem mindenkinek hat, és ugyanarra a problémára több szer is létezik. Ezért kell nem csak a neten böngészve kiválasztani egyet, hanem homeopata orvossal konzultálni, aki felállít egy úgymond alkati képet a páciensről és ez alapján választja ki a megfelelő kúrát. Fejfájásra pl. akkor jó az én homeos bogyóm ha rögtön az első tünetek megjelenésekor veszem be, ha eldurvul már esélytelen. De pl. a homeopata orvossal konzultálva jöttünk arra rá, hogy az erős széltől nagyon könnyen lesz fejfájásom. Ha kimegyek, ha nem. Ha fontos dolgom van, meg sem várom, hogy fájjon a fejem, hanem beveszem a homeós bogyót, amit ekkor szedek. Hisz ha placebo, ahogy írják, akkor úgy sem ártok vele, mint ha kapásból gyógyszerhez nyúlnék... :-)
15/15 anonim válasza:
"nekem a homeos bogyó bevált már ajakherpesz esetén (pont terhesség alatt jött elő), illetve férjemnek nátha+erős torokfájás esetén. Korábban dokihoz ment, mindig durván fáj a torka és mindig antibiotikumot kap rá. idén télen kipróbálta a homeót és orvoshoz se kellett mennie, pedig minden ugyanúgy indult, mint máskor."
Ez a tipikus homeós fa.szság. Elmúlt az ajakherpesz meg a torokfájás? Gratulálok, mindenféle gyógyszer nélkül is elmúlik, mint ahogy neked is elmúlt. Majd tüdőgyulladásra meg agyhártyagyulladásra szedj homeót, meglátjuk arra is használ, vagy csak az olyan dolgokra, amikre nem is kéne szedni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!