Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt milyen homeós...

Szülés előtt milyen homeós bogyót érdemes szedni? Hányadik héttől? Vagy málnalevél tea? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 00:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Az ugye megvan, hogy a homeopátiás szerek teljesen hatástalanok, a kémiáról és fizikáról rendelkezésünkre álló jelenlegi ismeretek szerint nem is Az ugye megvan, hogy a homeopátiás szerek teljesen hatástalanok, a kémiáról és fizikáról rendelkezésünkre álló jelenlegi ismeretek szerint nem is működhetnek, amit alátámasztanak a duplavak klinikai tesztek is. Ausztráliában például már hivatalosan megkérték a gyógyszertárakat, hogy ne forgalmazzák ezeket, mert placebo. Ne szórd hülyeségre a pénzt. működhetnek, amit alátámasztanak a duplavak klinikai tesztek is. Ausztráliában például már hivatalosan megkérték a gyógyszertárakat, hogy ne forgalmazzák ezeket, mert placebo. Ne szórd hülyeségre a pénzt.
2015. aug. 7. 00:55
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Ejnye, de szétcsúszott a kommentem, mea culpa érte.
2015. aug. 7. 00:56
 3/15 anonim ***** válasza:
30%

https://www.youtube.com/watch?v=idFfd5Z_HYs

Homeopátiás bogyót mennyit szedtem? Úgy érted szőlőcukrot? Semennyit, nem szeretem.

2015. aug. 7. 01:30
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
semmit nem számít a homeo, több mindenre próbáltam életem során, sose volt jó semmire, se nálam, sem a férjemnél, sem a lányunknál. Inkább költsd azt a pénzt a babádra.
2015. aug. 7. 08:32
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
A szülés előtt 1 hónappal kezdtem a homeos bogyókat és a málnalevél teát. Beavatkozás nélkül, minimális fájdalommal 2 óra alatt meglett a lányom. Én szedném a helyedben.
2015. aug. 7. 08:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Én nem mondom, hogy ne szedd. Mindenkinek szíve joga eldönteni.

Én csak a saját esetemet tudom leírni: Én a 36. héttől szedtem a bogyókat. Hittem benne (akkor), de semmit nem ért. Elvileg arra lett volna, hogy könnyen táguljak, könnyű szülésem legyen. Végül császáros lettem, mert nem tágultam. Magzatvíz elfolyás után 1 ujjnyira voltam kitágulva reggel 5kor. Oxitocinnal reggel 9-kor még mindig. Hiába szedtem 3 hétig a bogyókat.

Barátnőm szerint neki ezektől volt könnyebb szülése.

2015. aug. 7. 09:50
 7/15 anonim ***** válasza:
41%
Ezektől senkinek semmi nem fog változni. Alapvető fizikai, kémiai folyamatokkal kell tisztában lenni, és akkor mindenki számára nyilvánvaló lenne, mekkora átverés az egész homeo bizisz.
2015. aug. 7. 10:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Van aki azt mondja hatnak mert könnyű szülése volt. Csak ugye ők nem tudják, milyen szülés lett volna, ha semmit nem szed.

Homeos bogyókban nem bízok, tényleg placebo. Ahogy itt olvastam, málnalevél tea is megosztja a véleményeket.

2015. aug. 7. 11:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem is értem, miért nem tiltják be őket központilag, átverés az egész.
2015. aug. 7. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Pontosan azért, amivel az orvosokat, meg a gyógyszergyárakat szokták gyanúsítani :D Csak amíg egy gyógyszert azonnal bevonnak a piacról, amint kiderül, hogy komoly gondok vannak vele, addig a homeos szennyet nyugodtan lehet méregdrágán tolni.
2015. aug. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!