Mivel nem rendelkezem jó génekkel, így csak úgy szeretnék gyereket, ha kislány lesz. Lehet vhogy befolyásolni, hogy lány legyen?
Barátnőmnek ezt még ne mmondtam, de már közeleg az időpont...
28/F
Mit takar, hogy nem rendelkezel túl jó génekkel?
Egyébként nem lehet befolyásolni.
Mert ha kislány lesz, akkor jobb géneket örököl? Hallottál már a genetikáról?
Nem igazán értem, mi a gondod, talán alacsony vagy? Mást el sem tudok képzelni...
Van rá módszer, de egyáltalán nem megbízható. Nálunk pl. nem vált be.
Mire gondolsz?
Félsz, hogy rád fog hasonlítani a gyerek? Az akkor is így lehet, ha lány lesz :)
Ha olyanra gondolsz, hogy van valami csak férfiágon öröklődő betegség, akkor megértem. De akkor mesterséges megtermékenyítéssel lehet csak gyereketek. És szerintem ez nem is kívánság műsor, csak ilyen betegség esetén lehet ilyenre jelentkezni.
méreteim...
én csak úgy szeretnék gyereket, ha lány lesz, különben nem.
A péniszed méretére gondolsz? Az nem öröklődik így :)
Nem lesz neki is automatikusan kicsi, ha neked az.
A magasság sem biztos, hogy akkora lesz. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek a szülei nem magasak, ő meg magas lett. Nagyon odafigyeltek a táplálkozására, kisgyerekkora óta sportol. Ezek is számítanak. Hogy mit kap enni, ha fejlődik a szervezete. Nyilván nem lesz mindenki magas, aki jól táplálkozik. De kell ahhoz, hogy a maximumot kihozzák belőle.
Ezekről azért a párodnak is kéne tudni egyébként.
Tudod nem csak téged örököl a gyerek, hanem visszamenőleg ki tudja hány generációból szedhet össze mindenfélét.
Nálunk pl. vörös lett a gyerek, holott csak egy vörös volt a családban, az apai dédmama...
A google-ban ezerféle tanácsot kaphatsz, ha akarod olvasgasd, garancia nincs...
A lányok általában az apjuk családjára ütnek, míg a fiúk az anyjukéra. Még a kopaszodás is női ágon futó hajlam...
Bár véleményem szerint az nem is akar gyereket akinek nem mindegy a neme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!