Ikerlányoknak ezek közül Ti melyik neveket adnátok?
2 kislányunk lesz, nekik szeretnénk nevet választani.
Eddig erre tudtuk leszűkíteni a kört:
Kamilla, Léna, Leila, Blanka, Hanna
Mi a legjobban a Kamilla és a Leila nevek felé hajlunk, de azért szeretnénk megkérdezni másokat is. Ti melyik két nevet választanátok ezek közül a 2 kis picurkának? :)
Vagy esetleg szerintetek is jó lenne a Kamilla és a Leila?
Olyan nevet választanék, ami felnőttként is használható, elég komoly, és angolszász nyelvterületen is ismert.
A Kamilla nem tetszik, mert egy büdös virágra emlékeztet, és nem csak engem. A Léna jó, de ahhoz valami másik szlávosat keresnék, Olga, Tatjána, Júlia, Anna stb.
Leila - hülye divatnév, nem választanám.
Blanka, Hanna - cuki nevek, de felnőttként egy üzletasszonynak, ügyvédnek? Hááát... A Blanka szerintem nagyon gyerekes.
Köszönjük szépen, már nagyon várjuk a kis csajszikat! :)
Egyébként igen, a Leilát már lehet anyakönyvezni így, ebben a formában is, "i" betűvel. :)
A Tamara nagy kedvence volt a páromnak, azt is felírtuk annak idején, de végül azt kihúztuk a listáról, pont a hétvégén. :)
Várok még azért válaszokat, mert tényleg kíváncsi vagyok, ki mit mond. :)
A Léna nagyon tetszik, de a párom inkább a Kamillára szavazott. Nekem a Kamilla is nagy kedvencem volt, mert szerintem dallamos és nagyon nőies név, de az anyósom például meg húzza rá a száját. :D Viszont tudom, hogy sajnos olyan név úgysem létezik, ami mindenkinek egyformán elnyerné a tetszését. :)
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megírja, hogy mit gondol a nevekről, mert nekem minden válasz hasznos, és minden véleményt örömmel fogadok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!