Ikerlányoknak ezek közül Ti melyik neveket adnátok?
2 kislányunk lesz, nekik szeretnénk nevet választani.
Eddig erre tudtuk leszűkíteni a kört:
Kamilla, Léna, Leila, Blanka, Hanna
Mi a legjobban a Kamilla és a Leila nevek felé hajlunk, de azért szeretnénk megkérdezni másokat is. Ti melyik két nevet választanátok ezek közül a 2 kis picurkának? :)
Vagy esetleg szerintetek is jó lenne a Kamilla és a Leila?
Kamilla és a Leila szerintem nem illenek össze..tök más stílusúak.
Én a Leila-Hanna vagy Léna-Hanna párosokra szavazok, ha a Kamillához ragadzkodtok, akkor amellé a Lénát vagy a Blankát tudnám elképzelni.
Döntsetek úgy ahogy ti jónak lássátok. Ne másra hallgassatok, mert a ti gyerekeitek. Nekem például a Kamilla egyáltalán nem tetszik, de ettől még van aki szerint egy szép név. Ez teljesen szubjektív. A Léna nekem nagyon oroszos név, a Blanka ahogy mások is írták túl gyerekes, a Hanna és a Leila szép, de nagyon divatnevek mostanság.
Nekem személy szerint a Nikolett, Szonja, Zsófia, Rebeka nevek tetszenek a legjobban.
Gratulálok a lányokhoz és döntsetek úgy ahogy legjobbnak látjátok!:)
Ezek közül a Kamilla-Blanka párost tudnám elképzelni.
További ötletek:
Blanka - Vanda
Blanka - Pálma
Kamilla - Melinda
Kamilla - Veronika
Kamilla - Vilma
Kamilla - Imola
Unokatestvéreim (21 éves lányok) Szimonetta és Violetta
Ezek közül Leila és Léna
Nekem nagyon tetszik a Kamilla és a Leila is, gyönyörű nevek, nem lőttök mellé :) Viszont személyes véleményem az, amit írt az egyik hozzászóló, nagyon elütnek egymástól. Én azt tanácsolnám, hogy egy eredetből válasszatok :)
Például: Kamilla - Viola, Rózsa, Hanga, Violet (ezek mind virágnevek pl)
Vagy ha a Leila lenne a nyertes akkor - Amira, Norina (ezek pedig arab eredetű nevek)
Esetleg második néven nem gondolkoztatok? Mert most így olvasgattam a neveket és a Leila Viola - Norina Kamilla nagyon szépen hangzik.
Egyébként gratulálok a kislányokhoz, sok erőt és türelmet kívánok! :)
Én olyan neveket választanék, amik kicsit sem hasonlítanak egymásra.
Nálunk, ikerlányok esetében Mirtill és Bettina lenne a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!