Ikerlányoknak ezek közül Ti melyik neveket adnátok?
2 kislányunk lesz, nekik szeretnénk nevet választani.
Eddig erre tudtuk leszűkíteni a kört:
Kamilla, Léna, Leila, Blanka, Hanna
Mi a legjobban a Kamilla és a Leila nevek felé hajlunk, de azért szeretnénk megkérdezni másokat is. Ti melyik két nevet választanátok ezek közül a 2 kis picurkának? :)
Vagy esetleg szerintetek is jó lenne a Kamilla és a Leila?
A Kamilla nekem tetszik (és nem tartom büdösnek a kedves virágot se), mellé én valami másik virágnevet választanék - Viola, Imola, Lili, Róza...
A Léna szép, kicsit szlávos (lévén egy folyó neve, na meg az Omega-dal...), bár kezd gyakoribb lenni.
A Leila szép, de elég arab és mindig gondja lenne, hogy most "i"-vel vagy "j"-vel kell írni (nem is beszélve a StarWars-os Leia hercegnő keverésről).
A Blanka és Hanna szerintem jó páros hangzásra, bár pont ezért nem biztos, hogy praktikus. A németes Blankához szerintem és eredet szerint, menne még az Adél, Alida, Emma, Zita - a héber Hannához meg Noémi, Rebeka, Sára nevek.
Én egyértelműen a Léna - Blanka párosra szavazok!
Nekem személy szerint nem tetszik sem a Kamilla sem a Leila, ne haragudj.:/
Nekem mind tetszik, a Kamilla meg egyenesen nagy kedvencem, úgyhogy azt mindenképpen adnám.
Leilából 26 éves csajszit ismerek, szintén iker, a tesója Lilla. Mondjuk én nem favorizálom, ha összecseng az ikrek neve, de a Kamilla mellé jó lenne. Bár lehet, hogy inkább a Lénát választanában mellé.
Legkevéssé a Blanka és a Hanna jön be. A Blanka kicsit úriasszonyos, bár aranyos lehet, a Hanna meg egyszerűen tucatnévvé vált.
Amúgy meg ne más véleményére adj, nálunk is volt egy kis forrongás, de végül mindenki megbarátkozott a gyerekek nevével.
Gratula az ikrekhez!
Nekem tetszenek az összecsengő ikernevek:
Nóra-Sára, Olga-Helga, Kinga-Linda
én is a Léna - Blanka párosra szavaznék ezek közül.
bár van egy Hajnalka- Kamilla páros az ismeretségi körünkben.
De nekem nem igazán jönnek be ezek a nevek.
Léna - Blanka vagy Léna - Hanna
Én nem annyira kedvelem a virágneveket, a Kamilla még talán elmegy. A Leila viszont szerintem (ne haragudj) egyáltalán nem szép.
A Kamilla nagyon szép név. :)
A Leila sem rossz, viszont valahogy nem illik a Kamillához, szerintem túl eltérő a stílusuk. A Lénával is ez a helyzet, pedig nagyon szép az is.
Kamilla mellé a Blanka illik a legjobban a felsoroltak közül, úgyhogy én azt választanám.
De szerintem ötletes lenne, ha esetleg egy másik virágnevet kapna a tesó pl.: Viola, Jázmin, Boglárka, Hanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!