Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányoknak ezek közül Ti...

Ikerlányoknak ezek közül Ti melyik neveket adnátok?

Figyelt kérdés

2 kislányunk lesz, nekik szeretnénk nevet választani.

Eddig erre tudtuk leszűkíteni a kört:

Kamilla, Léna, Leila, Blanka, Hanna

Mi a legjobban a Kamilla és a Leila nevek felé hajlunk, de azért szeretnénk megkérdezni másokat is. Ti melyik két nevet választanátok ezek közül a 2 kis picurkának? :)

Vagy esetleg szerintetek is jó lenne a Kamilla és a Leila?

2015. júl. 21. 10:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

A Kamilla nekem tetszik (és nem tartom büdösnek a kedves virágot se), mellé én valami másik virágnevet választanék - Viola, Imola, Lili, Róza...

A Léna szép, kicsit szlávos (lévén egy folyó neve, na meg az Omega-dal...), bár kezd gyakoribb lenni.

A Leila szép, de elég arab és mindig gondja lenne, hogy most "i"-vel vagy "j"-vel kell írni (nem is beszélve a StarWars-os Leia hercegnő keverésről).

A Blanka és Hanna szerintem jó páros hangzásra, bár pont ezért nem biztos, hogy praktikus. A németes Blankához szerintem és eredet szerint, menne még az Adél, Alida, Emma, Zita - a héber Hannához meg Noémi, Rebeka, Sára nevek.

2015. júl. 21. 10:48
 12/33 anonim ***** válasza:

Én egyértelműen a Léna - Blanka párosra szavazok!

Nekem személy szerint nem tetszik sem a Kamilla sem a Leila, ne haragudj.:/

2015. júl. 21. 11:30
 13/33 anonim ***** válasza:
Szerintem jól választottatok. A Leilával nekem szubjektív ellenérzésem van csak: egy nagyon kellemetlenkedő szomszédot hívnak így, ezért ő ugrik be róla. De ez én vagyok, másnak nincs meg szerencsére ez az asszociáció.
2015. júl. 21. 11:32
 14/33 anonim ***** válasza:

Nekem mind tetszik, a Kamilla meg egyenesen nagy kedvencem, úgyhogy azt mindenképpen adnám.

Leilából 26 éves csajszit ismerek, szintén iker, a tesója Lilla. Mondjuk én nem favorizálom, ha összecseng az ikrek neve, de a Kamilla mellé jó lenne. Bár lehet, hogy inkább a Lénát választanában mellé.

Legkevéssé a Blanka és a Hanna jön be. A Blanka kicsit úriasszonyos, bár aranyos lehet, a Hanna meg egyszerűen tucatnévvé vált.

Amúgy meg ne más véleményére adj, nálunk is volt egy kis forrongás, de végül mindenki megbarátkozott a gyerekek nevével.

Gratula az ikrekhez!

2015. júl. 21. 11:33
 15/33 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek az összecsengő ikernevek:

Nóra-Sára, Olga-Helga, Kinga-Linda

2015. júl. 21. 11:42
 16/33 anonim ***** válasza:
Léna és Blanka. Esetleg még a Hanna tetszik.
2015. júl. 21. 12:10
 17/33 anonim ***** válasza:

én is a Léna - Blanka párosra szavaznék ezek közül.

bár van egy Hajnalka- Kamilla páros az ismeretségi körünkben.

De nekem nem igazán jönnek be ezek a nevek.

2015. júl. 21. 13:01
 18/33 anonim ***** válasza:
Kamilla és Léna.
2015. júl. 21. 13:37
 19/33 anonim ***** válasza:

Léna - Blanka vagy Léna - Hanna

Én nem annyira kedvelem a virágneveket, a Kamilla még talán elmegy. A Leila viszont szerintem (ne haragudj) egyáltalán nem szép.

2015. júl. 21. 18:34
 20/33 anonim ***** válasza:

A Kamilla nagyon szép név. :)

A Leila sem rossz, viszont valahogy nem illik a Kamillához, szerintem túl eltérő a stílusuk. A Lénával is ez a helyzet, pedig nagyon szép az is.

Kamilla mellé a Blanka illik a legjobban a felsoroltak közül, úgyhogy én azt választanám.

De szerintem ötletes lenne, ha esetleg egy másik virágnevet kapna a tesó pl.: Viola, Jázmin, Boglárka, Hanga.

2015. júl. 21. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!