Mit jut eszetekbe a Csilla névről? Milyen kislányt képeltek hozzá?
Szerintetek szép név? Ti adnátok?
Akit esetleg közületek Csillának hívnak, le tudná írni, hogy szereti-e a nevét?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. :)
Szépen csengő, dallamos névnek tartom. :) Azt nem tudom, hogy adnám-e, de nincs vele semmi bajom, szerintem egy kifejezetten szép és bűbájos név.
Ami azt illeti, én mindössze egy Csillát ismerek, bár ő már 22 éves, úgyhogy nem kislány. :)
Nagyon melegszívű, kedves, jólelkű teremtés, nekem mindig ő jut eszembe erről a névről, talán ezért is vagyok ilyen pozitív véleménnyel róla. :)
Egyébként a Csilla név Vörösmarty Mihály névalkotása, ha jól tudom. Szép magyar név. Talán az egyetlen hátránya, hogy a külföldiek esetleg nehezebben ejtik ki a "Cs" miatt, de ezen kívül mást nem tudok felhozni ellene. Ha tetszik, szerintem nyugodtan adhatod a kislányodnak. :)
Na, látom, idő közben megjöttek a lepontozó manók... :/
Mindenkinek köszönöm, aki eddig válaszol a kérdésre, nekem minden válasz hasznos volt, és természetesen mindenkinek nyomtam is érte egy zöld kezet. :) Azt viszont nagyon sajnálom, hogy mások abban lelik örömüket, hogy lehúzzák a jószándékú, kedves emberek válaszait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!