Mit jut eszetekbe a Csilla névről? Milyen kislányt képeltek hozzá?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név? Ti adnátok?
Akit esetleg közületek Csillának hívnak, le tudná írni, hogy szereti-e a nevét?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. :)
2015. aug. 1. 14:55
11/19 anonim válasza:
Én csilla vagyok és semmi bajom a nevemel gyereként sem volt ,kislányom is igy hivják szép dallamos név és elég ritka is manapság .
12/19 anonim válasza:
Minden Csilla ismerősömet utálom, így ők előítéletessé tettek a névvel szemben. Pedig szép név, de nekem mindig ők jutnak róla eszembe,
13/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, az összes Csilla ismerősöm (4) duci csaj, és nagyszájú.
14/19 anonim válasza:
Nekem a 'csillár' jut eszembe róla. Én nem adnám :)
15/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem adnám. De különösebb bajom nincs vele.
16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, a kedvencek között vannak :)
17/19 anonim válasza:
Az egesz csupàn divat kérdése. Most nem igazàn "trendi". Ezért a vélemények is negatívak róla. Majd vmelyik celeb sztàrocska adni fogja a gyerekének, és màsnap mindenki szerint gyönyörû lesz.... ennyi. Az én véleményem: szép, elegàns, nôies név, minden életkorban viselhetô. Hangzàsban hasonlìt az egyébként divatos Lillàhoz, màr ezért sem értem a sok negatìv hozzàszólàst. Egyébként ritka, magyar költôi névalkotàs a csillag szóból rövidítve, tehàt a jelentése is szép. Nekünk nagyon nem menne a vezetéknevünkhöz, ìgy nincs a listàn, egyébként egész nyugodtan adnàm.
18/19 anonim válasza:
Kedves(kedő), mosolygós, felnőtt korára is infantilis.
19/19 anonim válasza:
Szép és kedves név, csak mindig a párom exe jut róla eszembe, csak ezért nem adnám a lányomnak. Ismertem egy másik Csillát is, o Stellának becéztette magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!