Mit szóltok a Heléna névhez? Nektek hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Adnátok is, vagy inkább mást keresnétek? :)
Elvileg a név jelentése "nap és hold", és akár becézhető úgy is, hogy Léna. :)
Ti mit gondoltok erről a névről?
2015. júl. 12. 09:20
1/9 anonim válasza:
A szep helena jut eszembe, gorog mitologiabol. Akkor inkabb siman lena, az nekem szebb.
4/9 anonim válasza:
Én nem adnám. A Léna tetszik, pont nemrég született is a baráti körömben egy Léna:)
5/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik. A teljes név is, meg a becézés is.
6/9 anonim válasza:
Szerinten jó név és nem is olyan gyakori . Én összessen két embert
ismertem ehez hasonló névvel.
Az egyiknek Helén volt a neve, a másiknak Helena volt a neve.
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, gyönyörű név.
1 felnőtt nőt ismerek ezzel a névvel, vagány, kedves, imádni való ember. Heli a beceneve.
Kislányom olyan nevet kapott, amit néhány helyen a Heléna alakváltozatának tartanak.
8/9 anonim válasza:
Helén, a tehén jutott először eszembe. Másodszorra szép Heléna, ez azért már kedvezőbb asszociáció. Ezeket csak azért írtam le, hogy mi van, ha más is hasonlóan asszociál először, máris támadnák szegény kislányt. Lénaként szép, de erről a névről pedig egyből Magdaléna jutott eszembe. Másodszorra pedig a Csajok a csúcson című filmekből Léna.
9/9 anonim válasza:
Az Ilona nem lenne jó?
Van róla kedves vers is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!