Mit szóltok ezekhez a lány nevekhez? Nektek melyik tetszik a legjobban?
Aliz, Abigél, Adél, Daniella, Fanni, Fruzsina, Jázmin, Laura
Molnár a vezetéknév. :)
szerintem jók, nagyjából mind passzolnak a családnévhez is.
nekem legcukibb a Molnár Fanni vagy Fruzsina vagy Daniella, legkevésbé a Molnár Adél, Alíz tetszik,pedig önmagukban a legkedvesebb neveim közé tartoznak, de a családnévhez szerintem kevésbé passzolnak.
Az ilyen név választásnál mindig eszembe jut egy megtörtént eset: Idős, 80 éves mamit Gyöngyinek hívtak, és amikor (gondolom szomszéd) gyerekek azt mondták neki, hogy: Gyöngyike néni, és szegény egyáltalán nem nézett ki olyan gyöngyikésnek, szóval inkább tűnt a megszólítás humorosnak, gúnyolódósnak, mint kedvesnek.
Szóval amikor nevet választunk a gyermeknek, ne csak azt nézzük, hogy nekünk ma melyik név tetszik, gondoljuk bele abba is, amikor már túl lesz egy bizonyos koron, akkor hogyan fog passzolni az a név az ő akkori korához, személyiségéhez, egyéniségéhez.
Abigél!! :)
Kedvencem, de fiaim születtek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!