Normális a súlyom kismamaként? 30/N
Nem, de ezt nyilván a védőnőd és a nőgyógyászod is elégszer elmondhatta már.
Ahogy a kezdő súlyod se volt normális, a mostani sem az.
Gondolom a lábadat, szívedet is jócskán megterheli a dolog.
Tény, hogy alacsonyabb testsúlyról jóval több hízás a megengedett (sőt, a szükséges), de azért ennyi nem.
Nagyon nem.
Mivel a kezdősúlyod alacsony volt, így egy olyan 20 kg hízás még belefért volna. A 46 kg hízás viszont nagyon sok! Mit mond a védőnőd és az orvosod?
Én még soha nem hallottam/láttam,h valaki ilyen borzasztó sokat hízott volna!!!
Ne haragudj kérdező,de nagyon nem normális. Doki? Védőnő mit mond?
A nővérem 40kg-al indult és 60 lett a vége.28éves volt. Számomra még a 20 is sok.
Szerinted az emberi testnek jót tesz, ha bő fél év alatt megduplázódik a súlya?
Az álnaív kérdést sem értem, gondolom a kezelőorvosod már tájékoztatott, így fogalmam sincs, mi értelme a kérdésednek.
Na jó, értem én...de én pl. 163 cm-hez, 53 kg vagyok.... az első babánál 10 kg-ot híztam....
ehhez képest, még ha a magasságodhoz viszonyított normál súlyod 50 kg körül lett volna, akkor is 36 kg-ot híztál!
szerinted?
És a mostanit mivel indokolják?
Barátnőm 45-el kezdett ~162-höz. 70-el zárta a terhességet vizesedéssel együtt. Nem piszkálták érte, de ez volt a max., amit még egészségesnek tartottak.
Én 55-el kezdtem 160-hoz, nekem is 70 körüli az ajánlott felső határ. 35. héten 67 vagyok úgy, hogy vizesedek rendesen (toxémia nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!