Szülés után mennyi idő kell hogy ugyanannyi legyen a súlyom mint volt?
Alkati kérdés. A dokim azt mondta, ha nem hízom többet a terhesség alatt 12 kilónál, akkor az eltűnik a szüléssel. Igaza lett, 10 kilót híztam, 3 héttel a szülés után lettem újra annyi, amennyivel terhes lettem (57 kg), 3 hónappal a szülés után még fogytam 3 kg-t. Nekem mázlim volt a hasammal is, mert már lapos hassal mentem vissza varratot szedetni 1 héttel a szülés után (ez is alkati kérdés).
Sok nő azonban csak a szoptatás befejezése után nyeri csak vissza a régi súlyát és alakját.
Én is ugyanigy vagyok. 5hónapja szültem, 57kgval kezdtem. 72kgval mentem szülni. Most 62 vagyok, de már két honapja. Egyszerüen nem megy lejjebb a mérleg mutatója. Még szoptatok, sportolni meg amugy is lusta vagyok, mindig az volt sajna. De még bizok abban hogy szoptatás után lemegy az a pár kg.
Egyébként szinte minden ismerősöm vékonyabb lett szülés után mint elötte. Ugyhogy van remény, ne keseredj el! :)
70 kg-val kezdtem a terhességet, 84 kg-val mentem szülni, 75 kg-val mentem haza a kórházból, 72kg-ra fogytam az első két hétben, utána 83,5 kg-ra híztam a szoptatás alatt (4 hónap).
lassan 1 éve szültem, most 73 kg vagyok, 65 kg a cél.
szegény bőröm min ment keresztül ez alatt a szűk egy év alatt...:)
85Kgal lettem terhes, +10el szültem, másnap szülés után lemérlegeltem magam 6 kg volt a baba a tartozékokkal azaz 89 kg voltam. Két hét mulva mar 85 ismét most két honapos a pici és még mindig 85.
Valoban függ attol mennyit szedünk fel. Én ebből a 10kg pluszbol 3at a korházban bő1 hét alatt. De az víz volt. Az ment le később. Egy hetet bentfeküdtem szülés előtt mert tulhordtam. igy végülis 9nap gtulhordas utan született meg. De én eleve nagyobb sullyal indultam.
Ha vígasztal,igy se jönnek ram a ruhaim, a felsők a cicim miatt a nacik meg.... Azért nem szép és kényelmes belegyömöszölni az ernyedt pocakom(pedig nem maradt nagy meg nem is volt. Nagy seggem volt tény de a hasam lapos volt azelőtt.) Meg a heget is nyomja minden....(császár) Meg mintha szélesebb lenne a csípőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!