Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő kell...

Szülés után mennyi idő kell hogy ugyanannyi legyen a súlyom mint volt?

Figyelt kérdés
pl:én 59kg voltam terhesség előtt 78-al mentem szülni,és szülés után 2 hónappal 68 kg vagyok.Ez fog még lejjebb menni magátol?A hasam is eléggé megmaradt,egyébként legjobban az aggaszt hogy nem jönnek rám a ruháim.
2014. máj. 22. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés. 27 hónapja szültem, +8 kg van rám "ragadva", amitől nem tudok megszabadulni. Ruhatárat kellett cserélnem, mert annyira szétment a csípőm is, h a nadrágok csak térdig jöttek fel :)
2014. máj. 22. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Első gyereknél 2 hónap alatt,58kg kezdtem a terhességet 17kg híztam.A másodiknál 4 évvel később 61 kg kezdtem 17kg híztam szintén,jövő hónapban lesz 2 éves,még van rajtam kb 6 kg.
2014. máj. 22. 16:49
 3/12 +bloodred+ ***** válasza:
21 kg-t szedtem terhesség alatt. 58-cal kezdtem. Szülés után 4 nappal, mikor hazajöttünk 79-ből 10 eltűnt. A többi 11 pedig 7 hónap alatt ment le. Nem diétáztam, csak annyit ettem, mint terhesség előtt. A hasam nekem is bazinagy volt az első hetekben, jó, most sem olyan, mint régen volt, de nem olyan vészes, nincs túl sok csíkom, csak kicsit löttyedtebb a bőr.
2014. máj. 22. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Alkati kérdés. A dokim azt mondta, ha nem hízom többet a terhesség alatt 12 kilónál, akkor az eltűnik a szüléssel. Igaza lett, 10 kilót híztam, 3 héttel a szülés után lettem újra annyi, amennyivel terhes lettem (57 kg), 3 hónappal a szülés után még fogytam 3 kg-t. Nekem mázlim volt a hasammal is, mert már lapos hassal mentem vissza varratot szedetni 1 héttel a szülés után (ez is alkati kérdés).

Sok nő azonban csak a szoptatás befejezése után nyeri csak vissza a régi súlyát és alakját.

2014. máj. 22. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyanigy vagyok. 5hónapja szültem, 57kgval kezdtem. 72kgval mentem szülni. Most 62 vagyok, de már két honapja. Egyszerüen nem megy lejjebb a mérleg mutatója. Még szoptatok, sportolni meg amugy is lusta vagyok, mindig az volt sajna. De még bizok abban hogy szoptatás után lemegy az a pár kg.

Egyébként szinte minden ismerősöm vékonyabb lett szülés után mint elötte. Ugyhogy van remény, ne keseredj el! :)

2014. máj. 22. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
En 3honapja szultem.59kezdtem 82vel szultem.szules utan egy hettel 10kg kevesebb voltam.azota pedig 68 nem mozdul a mutato.a hasam javulgat de azert meg mindig van.de ne varjunk csodat 9honap alatt novesztettuk meg magunkat ekkorara.ido kell ahhoz is h visszaalljon.:-)
2014. máj. 22. 22:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen idő kell,de azért örültem volna ha a jó időre lemegy
2014. máj. 23. 07:32
 8/12 anonim ***** válasza:

70 kg-val kezdtem a terhességet, 84 kg-val mentem szülni, 75 kg-val mentem haza a kórházból, 72kg-ra fogytam az első két hétben, utána 83,5 kg-ra híztam a szoptatás alatt (4 hónap).

lassan 1 éve szültem, most 73 kg vagyok, 65 kg a cél.

szegény bőröm min ment keresztül ez alatt a szűk egy év alatt...:)

2014. máj. 23. 08:44
 9/12 anonim ***** válasza:
53 kg-val lettem terhes ikrekkel. 75 kg-val mentem szülni. Mikor hazajöttünk a kórházból (5 nap) 63 kg voltam. Most 12 héttel szülés után 57 kg vagyok.
2014. máj. 23. 09:29
 10/12 anonim ***** válasza:

85Kgal lettem terhes, +10el szültem, másnap szülés után lemérlegeltem magam 6 kg volt a baba a tartozékokkal azaz 89 kg voltam. Két hét mulva mar 85 ismét most két honapos a pici és még mindig 85.

Valoban függ attol mennyit szedünk fel. Én ebből a 10kg pluszbol 3at a korházban bő1 hét alatt. De az víz volt. Az ment le később. Egy hetet bentfeküdtem szülés előtt mert tulhordtam. igy végülis 9nap gtulhordas utan született meg. De én eleve nagyobb sullyal indultam.

Ha vígasztal,igy se jönnek ram a ruhaim, a felsők a cicim miatt a nacik meg.... Azért nem szép és kényelmes belegyömöszölni az ernyedt pocakom(pedig nem maradt nagy meg nem is volt. Nagy seggem volt tény de a hasam lapos volt azelőtt.) Meg a heget is nyomja minden....(császár) Meg mintha szélesebb lenne a csípőm...

2014. máj. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!