Szeretnék a lányom vacsi tápszerébe sinlac pépet tenni, hogy laktatóbb legyen. Ugyanannyi kanál tápszer kell bele, vagy kevesebb így, hogy dúsítom a péppel? Vagy tudtok nekem arányokat mondani? 1 éves a lányom,220- at eszik. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 16:49
1/6 anonim válasza:
Szia! Arányokat nem tudok mondani, de önmagában a Sinlac is nagyon laktató, a tápszerrel keverve még inkább, csak vigyázz rá, hogy nehogy megfájduljon a pocakja.
Egyébként én megcsinálnám a tápszert rendesen (ahogyan szoktad) és abba tenném a Sinlacot ( én mindig szemre tettem, soha nem mértem). Az a kérdés, hogy itatni akarod vagy kanalazni???
2/6 A kérdező kommentje:
Itatni.
2011. jan. 10. 17:04
3/6 anonim válasza:
Hááát esetleg ha ugy csinálnád hogy megcsinálsz 110 tápszert és 110 Sinlacot és összeöntöd?
A 110 Sinlachoz kb 1,5 kanál por kell emlékeim szerint,de fokozatosan tedd bele és majd látod.
Szerintem felesben elég laktató lesz az. Alvás miatt akarod egyébként?
(első voltam)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, alvás miatt, mert még mindig 3-szor eszik éjszaka.
2011. jan. 10. 17:13
5/6 anonim válasza:
Én 3-4 tápszeres kanállal teszek a tápszer porhoz (ami 6 kanál tápszert tartalmaz eleve), így valamivel sűrűbb és laktatóbb lesz. Simán összerázom a 40-50 C-os vízzel, jól feloldódik . 40 C alatt viszont nehezebben oldódik. Nekem nagyon szereti, és jobban is alszik. Viszont csak a variábilis cumin megy így át (Aventet használok), II-III fokozatán.
6/6 anonim válasza:
Viszont lehet a sűrűbb kaja miatt szomjas lesz éjszaka, vizet vagy teát lehet adnod kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!