Szabad hígítani a tápszert? Úgy értem, hogy a dobozon van írva pl. hogy 150 ml vízhez 5 kanál tápszer kell, és baj ha én csak 4-et teszek bele?
Figyelt kérdés
Azért gondoltam, mert nagyon gyorsan hízik, és sokat kér enni.2009. jan. 26. 10:16
1/16 anonim válasza:
Amikor az enyém nem akart rendesen enni,vagy hogy jobban elteljen estére 1-2 kanállal többet raktam,mellé pedig kapott rendesen inni vizet.
2/16 anonim válasza:
Szerintem is inkább egy kanállal több tápszert tegyél bele, mert akkor jobban eltelik vele. Ha hígabbra csinálod, még gyakrabban lesz éhes.
4/16 anonim válasza:
Baj! Rá van írva, h károsíthatja az egészséget! Tápszertől nem lehet elhízni!
5/16 anonim válasza:
A babák gyorsan híznak! Több kárt okozol mint hasznot!
6/16 anonim válasza:
És a több víztől jobban fog lakni??? Az anyatejet sem lehet higítgatni.
7/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem védőnővel vagy gyerekorvossal beszéld meg, hogy más hasonló korú babákhoz viszonyítva tényleg sokkal nagyobb-e a súly gyarapodása, illetve tényleg vissza kell-e fogni, ha igen akkor milyen megoldással. (Egy ismerősöm kis súlyú kora babájánál orvosi javaslatra hasonló okból hamarabb kellett kezdeni a hozzátáplálását)
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csütörtökön lesz 10 hetes a fiam, és 7200 gramm!
2009. jan. 26. 10:47
9/16 anonim válasza:
RÁ VAN ÍRVA!!!! Gyengébbek kedévéért bemásolom, meg amiért lepontoztatok! Fontos figyelmeztetés: ....A helytelen elkészítési mód alkalmazása és nem ívóvízminőségűvíz használata vagy az előírástól ELTÉRŐ HIGÍTÁS EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ VESZÉLLYEL JÁR! Nyugodtan olvasd el minden tápszeren fel van tüntetve!! De csak hígítsd nyugodtan.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem csalódtam, minden kérdéshez jár egy bunkó válaszoló. Én normálisan tettem fel a kérdést, és nem pontoztam le senkit. Akkor miért így kell válaszolni?
2009. jan. 26. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!