Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő kell...

Szülés után mennyi idő kell hogy ugyanannyi legyen a súlyom mint volt?

Figyelt kérdés
pl:én 59kg voltam terhesség előtt 78-al mentem szülni,és szülés után 2 hónappal 68 kg vagyok.Ez fog még lejjebb menni magátol?A hasam is eléggé megmaradt,egyébként legjobban az aggaszt hogy nem jönnek rám a ruháim.
2014. máj. 22. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alkat kérdése. 53 kg-val kezdtem a terhességet, 62 kg-mal szültem, 57 kg-mal jöttem haza a kórházból és 1 hét alatt ismét 53 kg lettem, távozott az ödéma.
2014. máj. 24. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
A csoda biztos nem fog segíteni, hogy leadd a plusz kilókat, hacsak nem genetikailag ilyen típus vagy, de azért valljuk be +20 kg nem tűnik el csak úgy a semmitől... Szóval én a helyedben egészséges táplálkozással és mozgással (szoptatás mellett is) tennék érte, hogy visszanyerjem a régi formám.
2014. máj. 25. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!