Mennyi ez esélye, hogy császár után ismét császáros legyek?
Ez nagyon sok mindentől függ.Pl mikor volt az előző császár,milyen állapotban van a heg,miért császároztak korábban.
Ezt csak egy alapos orvosi vizsgálat döntheti el,h megpróbálhatod-e a természetes szülést.Beszélj egy orvossal,tőle kérj tanácsot.
Az első gyerekemet én is császárral szültem, azért mert nem tágultam (6 éve).
Most 8 hónapja természetes úton született a kisfiam, és főleg azért mert a doktornőm mindent megtett azért, hogy így legyen. Sikerült kitágulnom, és meglett a baba.
Szerintem attól függ, hogy előzőleg mért kellett császározni, és hogy milyen az orvos.
Sok sikert.
Én császárral szültem téraránytalanság miatt 5-éve. Most várom a második babát. Az orvos azt mondta, hogy ő mindenképp szorgalmazni fogja a hüvelyi szülést.
Egy másik orvos pedig azt mondta, hogy ő most is császározna.
A terhességtől a varratom fáj, húzódik. Lehet, hogy ártana a régi sebnek egy normál szülés. Félek is a szüléstől nagyon. Szívesebben lennék császáros újra.
A kettővel előttem válaszolónak reagálnék.
Én a 3. válaszoló vagyok. Egy császáros NEM kérheti hogy megint vágják. A kisfiammal 3 napja szenvedtem, mert nem indultak be rendesen a fájások, és már feladtam a reményt a rendes szülésre. Sírtam a doktornőnek, hogy már elfáradtam, de azt mondta meglesz ez a baba rendesen.
Burokrepesztéstől számítva 6 óra múlva meg is lett rendesen. Azóta is nagyon hálás vagyok neki ezért, mert higgyétek el sokkal jobb így szülni!
Nem tudom hogy más kórházakba hogy működnek a dolgok, de én kistarcsán szültem, és itt senkit nem császároznak kérésre.
50-50%
VAgy császár lesz, vagy nem. Az , hogy az előző az volt, nem jelenti, hogy a mostani is az lesz.
Én gyorsan és könnyen születem, bánnám ha császárt kértem volna...
A császárt nem kéri az ember. Vágják ha vágni kell és kész. Ez nem kívánságműsor és nem is a felkínálom magam.
A kérdező sem kérni akarja a császárt, csupán érdeklődik, hogy mik az esélyei....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!