Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi ez esélye, hogy császár...

Mennyi ez esélye, hogy császár után ismét császáros legyek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 06:53
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Ez nagyon sok mindentől függ.Pl mikor volt az előző császár,milyen állapotban van a heg,miért császároztak korábban.

Ezt csak egy alapos orvosi vizsgálat döntheti el,h megpróbálhatod-e a természetes szülést.Beszélj egy orvossal,tőle kérj tanácsot.

2008. szept. 5. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Az előttem szólónak elméletben tökéletesen igaza van. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a orvosok és a korházi protokol kül9önösen veszélyesnek tartja a császár utáni hüvelyi szülést és így hazánkban jóval az európai átlag fölött van annak az esélye, hogy újra császárral szüetik meg a babád.
2008. szept. 5. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekemet én is császárral szültem, azért mert nem tágultam (6 éve).

Most 8 hónapja természetes úton született a kisfiam, és főleg azért mert a doktornőm mindent megtett azért, hogy így legyen. Sikerült kitágulnom, és meglett a baba.

Szerintem attól függ, hogy előzőleg mért kellett császározni, és hogy milyen az orvos.

Sok sikert.

2008. szept. 5. 10:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 3 éve szültem. Császár azért kellett a baba nem akart elindulni lefelé, egy ici-pici görcsöm sem volt....semmi. Inkább a császár felé hajlanék megint
2008. szept. 5. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Én 8hete szültem és a kontrollon pont ezt kérdeztem a dokimtól.ha két év kör akar szülni az ember újra akkor császároznak a méh hegesedése miatt,2év után 50%az esélye a hüvelyi szülésnek,de egy császáros már kérheti a császárt és akkor úgy fog szülni!
2008. szept. 5. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

Én császárral szültem téraránytalanság miatt 5-éve. Most várom a második babát. Az orvos azt mondta, hogy ő mindenképp szorgalmazni fogja a hüvelyi szülést.

Egy másik orvos pedig azt mondta, hogy ő most is császározna.

A terhességtől a varratom fáj, húzódik. Lehet, hogy ártana a régi sebnek egy normál szülés. Félek is a szüléstől nagyon. Szívesebben lennék császáros újra.

2008. szept. 5. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

A kettővel előttem válaszolónak reagálnék.

Én a 3. válaszoló vagyok. Egy császáros NEM kérheti hogy megint vágják. A kisfiammal 3 napja szenvedtem, mert nem indultak be rendesen a fájások, és már feladtam a reményt a rendes szülésre. Sírtam a doktornőnek, hogy már elfáradtam, de azt mondta meglesz ez a baba rendesen.

Burokrepesztéstől számítva 6 óra múlva meg is lett rendesen. Azóta is nagyon hálás vagyok neki ezért, mert higgyétek el sokkal jobb így szülni!

Nem tudom hogy más kórházakba hogy működnek a dolgok, de én kistarcsán szültem, és itt senkit nem császároznak kérésre.

2008. szept. 5. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:

50-50%

VAgy császár lesz, vagy nem. Az , hogy az előző az volt, nem jelenti, hogy a mostani is az lesz.

Én gyorsan és könnyen születem, bánnám ha császárt kértem volna...

2008. szept. 5. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

A császárt nem kéri az ember. Vágják ha vágni kell és kész. Ez nem kívánságműsor és nem is a felkínálom magam.

A kérdező sem kérni akarja a császárt, csupán érdeklődik, hogy mik az esélyei....

2008. szept. 6. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!