Érdemes-e elmesélnem mostani orvosomnak az előző szülésemet, amit nagyon rossz élményként éltem meg?
Nem csoda h félsz,de ráadásul mennyi véletlen dolog is történt veled...az én dokim se hitte el h fájásaim vannak,tarthatatlan "3.14csának" mondott el,mikor telon hivtam. Családom fogott és elvitt egy másik városba,ott is szültem meg(10 óra vajudás után) ügyeletes dokinál.
Szerintem meséld el a dokidnak,védődnénidnek.
Vigyázz magarda, és szép ,gyors szülést kívánok neked!
7 hetes kisfiú anyuja
Szia!
Én hasonló cipőben járok, mint te. Szörnyű élmény volt a szülésem, annyira, hogy több mint 5 év után mertem rá vállalkozni újra. Akkor nem féltem, most szabályosan rettegek. Mi is elköltöztünk másik városba, most másik kórházban, másik orvosnál fogok szülni. 40. hétben vagyok, és a dokimnak nem meséltem el az előző szülésemet, mert nem akartam nyavalyogni. Most már megbántam, el kellett volna mondanom, mert így csak tiszta ideg vagyok és félek az egésztől. Nagyon remélem, hogy most nem lesz annyi nehézség szülés közben, mint akkor. És neked is ugyanezt kívánom.
Szóval szerintem mesélj el neki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!