Miért annyira rossz a császár?
Egyrészt a császár KOMOLY hasmütét, ami nehezen gyógyul, sokkal több szövödménye lehet, mint a sima szülésnek, a gyereknek is rosszabb, mert a fejlödését megzavarja, hogy nem rendesen született, hanem mütéttel jött a világra.
Ezenkivül a császár nem könnyebb vagy kevésbé fájdalmas, mint a sima szülés, nem nyersz vele semmit.
Nekem kétszer volt császáros szülésem, mindkétsze sürgösségi mütét, közben egy sima, de ha választhatnék, akkor egyértelmüen a simát választanám, pedig nem ment igazán gyorsan vagy könnyen, de egyszerüen más élmény.
Én császárral szültem a kisfiam, már másnap lápcsőztem, naponta ötször egy emeletet, hogy láthassam és szoptathassam mert ő a PIC-en volt. Nem görnyedtem semerre, mondhatni futottam mint a nyúl. Mire a varratszedésre mentem, már nem is fájt.
Szerintem a felépülés alkat kérdése. Van akinek gyorsabban megy, van akinek lassabban.A barátnőm simán szült, a gátsebe annyira fájt, hogy még otthon is csak feküdt egy hétig, úgy vitték neki oda a babáját szopizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!