Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagy babám van, és fenékkel...

Nagy babám van, és fenékkel előre fekszik, sajnos, valószínű a császár. Eddig csak rendesen szültem, nagyon félek. Nagyon rossz lesz utána?

Figyelt kérdés
Nem lehet rá számítani, hogy befordul a pici, mert a placenta a fundusban van és nem engedi a köldökzsinór. Afeje is nagy, ezért nem engedik megszülni. Igazándiből félek a császártól, meg az altatástól...
2008. jún. 20. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy altatásra mindig van szükség, erre kérdezz rá, mert sokszor adnak érzéstelenítőt és csak éppen nem látod mit csinálnak..utána kicsit húzódhat, de nem vészes a fájdalom, mint mikor megvan kb. Ne aggódj minden rendben lesz.
2008. jún. 20. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már nagyon ritkán altatnak a császárhoz, de azért ezt kérdezd meg a dokidtól is. Én császárral szültem, érzéstelenítettek és semmit nem éreztem az egészből. Az igaz, hogy a műtét után 6-8 órával fel kell kelni az ágyból és az baromi rossz és nehéz. Az első 2-3 nap nem könnyű, de napról napra jobb lesz és az hogy a babád miatt kell minél elöbb felépülnöd az iszonyú sok erőt ad. Tehát szerintem ne féljél tőle, mert igaz nem kellemes a műtét után, de a te és a babád egészsége a legfontosabb!
2008. jún. 20. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én még nemszültem igaz,de nekem is medencevégű a baba.Valószínű engem is vágnak.Én is hetekig lelki beteg voltam aztán sokat kérdezgettem itt az oldalon,leveleztem is pár emberrel és megnyugodtam.Az az igazság ha már ott vagyunk az a legfontibb,hogymindketten egészségesen túl legyünk rajta.Énis és a baba is.Biztos nehezebb a felépülés,bár erre is hallottam már ellen példát,hogy volt aki természetesen szült és hetekig alig bírt megmozdulni,szval sztem nem ez a mérvadó hanem,hogy agyban kell megnyugodni,megemészteni a dolgot és akkor hamar rendbe jövünk.Tényleg úgy kell felfogni,hogy a baba érdekében van-főleg ha nálad tudják mért nemfordul-nekem nem tudják.Én mondjuk mindent megteszek,hogy minnél hamarabb rendbe jöjjek majd,kipróbálom a homeos bogyókat is -biztos segít majd.Lényeg a tudat,hogy akarni kell.Sokan amúgy azt mondják császározottak,hogy ők császárral akarnak csak szülni majd legközelebb is,úgyhogy azért mondom,hogy ez tényleg egyén függő.A lényeg,hogy bízz a dokidban és magadban:)Könnyű szülést kívánok nektek!37hetes kismama
2008. jún. 20. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel csak helyi érzéstelenítőt fogsz kapni.

A műtét alatt nem sok mindent érzel majd ne félj.

Utána egy napig nekem elég rossz volt.

Az első felkelés nagyon nehéz lesz ,de utána meg fogsz lepődni milyen gyorsan gyógyulsz.

Napról napra sokkal könnyebb lesz.

A lényeg felállni és kiegyenesedni minél hamarabb.

2008. jún. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!