Tényleg rossz a szülészet a Szent Jánosban?
Azt mondták,ne menjek oda szülni,mert szívni fogok,mint a torkosborz.
Van e ott jó nőgyógyász tb alapon és azok hol rendelnek,melyik sztk-ban??Vagy oda kell járni a kórházba rendelésekre?Szóval milyen a szülészet a Jánosban,ill az orvosok?Mert hogy nekem ez a kórház lenne a legközelebb.
Én ott szültem 15 hónapja, és egyáltalán nem csalódtam! Ha lesz legközelebb, akkor is ott fogok szülni!!! Több helyről is hallottál negatív véleményt, vagy csak egy valaki megjárta, és most ezerrel terjeszti a negatív kritikát?
Mert nekem több ismerősöm is szült ott, és panaszt még nem hallottam.
A szülőszobák gyönyörűek, inkább hotelszobának néznek ki, mint kórházi termeknek (leszámítva néhány orvosi kütyüt). Van labda, medence, zenét lehet hallgatni!
Az én dokimmal én nagyon meg voltam elégedve, bár magánrendelésre hívott UH-zni. A vérvételek mindig a kórházban voltak, összesen kb 5x voltam a magánrendelőjében!
Én ott szültem az elsőt, most várom a másodikat, őt is ott fogom.
Meg voltam elégedve teljes mértékben. Egyedül a csecsemős nővérek nem voltak túl kedvesek - tisztelet a kivételnek - minden más jó volt, a szülőszoba egyenesen luxus.
Én Dr. Pálmaihoz járok a magánrendelőjébe, de néhány vizsgálat, labor, CTG, stb. ott történik a kórházban.
Én is ott szültem (dr Szuromi András), elégedett voltam vele, teljesen rendben volt az egész kórház.
Szerintem az összes doki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!