Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszaros heg borotvalasa?

Csaszaros heg borotvalasa?

Figyelt kérdés

7 hete volt a csaszarom es hnap megyek kontrollra. Ti ott a hegnel mikor borotvaltatok le a szort? En meg nem mertem. :/ Mennyire erzekeny borotvalas kozben?

Hogyan zajlik csaszar eseten a kontroll? Gondolom ugyanugy huvelyi uh, de kivulrol is megnezi a doki a heget? Ha esetleg nem sikerulne ugy leszednem ott... :(

2015. júl. 21. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is a kontrollra szőrtelenítettem le először, semmi gond nem volt, pedig nekem kb. a 4. héten egy kis szakaszon szét is nyílt a hegem. Igen, volt hüvelyi uh és külső vizsgálat is. :)
2015. júl. 21. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 3,5 hét után már leborotváltam. Igaz nekem nagyon gyors volt a felépülésem.
2015. júl. 23. 16:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom h valaszoltatok.

Feltem tole, de nem kellett vna. :) Szerencsere mar belekapni sem tudtam, es annyira nem is volt erzekeny mar.

2015. júl. 31. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!