Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan vitelezik ki, ha...

Hogyan vitelezik ki, ha valaki azt szeretné, hogy a császáros sebet plasztikai sebész varja össze?

Figyelt kérdés
Ezt hogyan szervezik meg? A szülész felvágja és kiveszi a babát, utána jön a sebész, ha felkéri az anyuka és összevarja? Vagy ez hogy van?

2015. ápr. 3. 12:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Ezt maximum magánkórházban kérheted. Gyakorlott nőgyógyász nagyon szépen össze tud varrni. A plasztikai sebésznek később lehet dolga, ha valamin szépíteni kell.
2015. ápr. 3. 12:53
 2/19 anonim ***** válasza:
46%

Úristen! A kivitelez nem elválós igekötős ige!

Egyébként kinek kellene megszervezni? Ha zavar akkor elmész egy plasztikai sebészhez és megcsináltatod!

2015. ápr. 3. 12:57
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy állami ellátásban van erre lehetőség.
2015. ápr. 3. 13:28
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Terhes hasat nem plasztikáznak. Szépen össze lehet varrni, de nem plasztikázható, még nem tudni, milyen lesz a vége, lutri. Korrigálni min. fél évvel szülés után lehet/érdemes.
2015. ápr. 3. 13:40
 5/19 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom, de remélem, ugyanott megtanítanak magyarul is.

Egyébként ha valakinek van pénze plasztikai sebészre, akkor az nyilván magándokinál szül, akivel meg valószínűleg meg lehet beszélni, hogy behívják a plasztikai sebészt is.

2015. ápr. 3. 13:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Felfogadom a plasztikai sebészt úgy gondoltam, akkor odajönne és megcsinálná, mint ahogy felfogadhatok mittomén szülészt, magánrendelésbe 1x elmenni lebeszélni vele és pont. Amúgy kettes nem az írásba kéne belekötni, ha érdemelmesen válaszolni nem tudsz. Ha csak nem magyar vagy eredendően, elég gáz hogy nem értesz magyarul :D
2015. ápr. 3. 13:41
 7/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg így működik ahogy leírtad. De azt vedd figyelembe, hogy a méh megnagyobbodott mérete miatt nem fogja tudni a plasztikai sebész effektíve plasztikázni tehát a megnyúlt bőrt kivenni csak egy szép varrást biztosítani amit egy későbbi hasplasztikánál amúgy is eltávolít. Nem tudom, hogy van e értelme. De ha gondolod menj el egy konzultációra és ott elmondják a lehetőségeket!

Mint plaszikai szakasszisztens mondom, hogy egy szülés után 1 évvel megcsinált jó hasplasztika gyakorlatilag az eredeti állapotokat állítja vissza (ha az anya súlya kb megegyezik a szülés előtti súllyal és a gond a megnyúlt bőr). Ilyenkor meg szokták csinálni a szétnyílt hasizmok összevarrását is már!!

2015. ápr. 3. 13:59
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fognak visszautasítani, elfogadják a pénzt, csinál egy átlagosan szép varrást, aztán utána egy fél -egy évvel ismételheted meg, mert a hasad alakja csak akkor látszik majd igazán. Fogalmuk sem lehet, hogy milyen lesz, előre ezt senki nem látja.
2015. ápr. 3. 14:05
 9/19 anonim ***** válasza:
De minek plasztikai sebész, nem értem, nem bízol a dokidban? Egy jó orvos úgy varr össze, hogy utána nem is fog látszani. Nekem legalábbis egyáltalán nem látszik a helye. Bár ehhez igaz az is kellett, hogy én szépen utókezeltem, ahogy az orvos utasított.
2015. ápr. 3. 14:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Egy palsztikai sebész nyilván esztétikai szempontból "jobban ott van", mivel ez a munkája, de még csak 1 elképzelés. Köszi a válaszokat!!
2015. ápr. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!