Hogyan vitelezik ki, ha valaki azt szeretné, hogy a császáros sebet plasztikai sebész varja össze?
"esztétika meg mindegy"
Pont erről szól a kérdés, hogy a kérdezőnek ez az elsődleges szempont.
Nem tudom, én az egész terhesség alatt nem csináltam semmiből hiúsági kérdést. Sportcipőben meg farmerban jártam, mert az volt kényelmes, azt ettem, amit csak megkívántam, nem volt szempont, hogy mennyit hízok, nem álltam naphosszat a mérlegen (végül nem híztam egy dekát se, ehhez nyilván szerencse is kellett). És ha végül császároznak, az sem fog érdekelni, csak hogy a babával minden rendben legyen. Nem vagyunk egyformák, persze.
A történetem:
tuti jó doki, felfogadva, láttam már császáros"munkáját". Tervben tova futó cérna... stb. Nem altattak császárhoz, viszont valahogy elmérték az érzéstelenítőt, kaptam gázt, de abból meg nem mertek többet adni, + hányás csillapitó is kellett. a vérnyomásom valamiért esett. A vége az lett hogy siettek, aztán gyorsan összekapcsoztak... De ott akkor és valahogy most sem igazán érdekel. Hozzáteszem, 60 kg-mal mentem szülni. 4 hónapos a kislányom és 50 kg vagyok. Szinte nincs is hasam... A vágásom remélem halványodik még.
A plasztikai sebésznek egyeztetni kell az adott kórházzal. Az nem úgy van,hogy orvosok ott műtenek, ahol akarnak.
Egyébként én nem lihegtem ezt túl annyira. A bugyi vonal alatt van a vágásom, ergo fürdőruhában sem látja senki. A férjem látja csak, őt meg még soha nem is zavarta.
Szulj ugy ahogy valo a huvelyeden keresztul.
Komolyan kinodban mit ki nem talalsz.
Egy mutet nem szepsegszalonos kezeles.
Par eve baratnom belehalt a tervezett csaszarba embolia.
Egy orat elesztettek ujra ket arvat hagyott.
A seb varrasat az operalo orvos kivaloan megcsonalja.
Koncentralj inkabb a babara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!