Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan vitelezik ki, ha...

Hogyan vitelezik ki, ha valaki azt szeretné, hogy a császáros sebet plasztikai sebész varja össze?

Figyelt kérdés
Ezt hogyan szervezik meg? A szülész felvágja és kiveszi a babát, utána jön a sebész, ha felkéri az anyuka és összevarja? Vagy ez hogy van?

2015. ápr. 3. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ebben lehet, hogy igazad van viszont a császárnál "csak" felületi öltést csinálnak a bőrön mivel az nem feszül míg a hasplasztikánál a feszülő bőr miatt nagy erős öltéseket tesznek bele nehogy a seb szétnyíljon. Ergo a császár utáni sebed méföldekkel szebb lesz mint a hasplasztika utáni. Ha korábban edzettél, nincs rajtad felesleg és terhesség során nem szedsz fel 15-16 kilónál többet szerintem beszéld meg a fogadott orvosoddal, hogy un. tovafutó varrattal zárja a sebet így meg sem fog látszani. Ezután ha a bőröd és a hasizmod haskötő és edzés ellenére sem húzódik szépen vissza fél-1 év alatt keresd meg a plasztikai sebészt. Én ezt tenném!
2015. ápr. 3. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért egy szimpla intracutan tovafutó varrat nem olyan nagy was ist das ám, nem kell hozzá plasztikai sebész...:D
2015. ápr. 3. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt mondom! Simán megcsinálja a fogadott nőgyógyász..ha kéri a beteg. Mert ügye csomózni gyorsabb egyszerűbb az esztétika meg mindegy! A hasplasztikások 99%ának csomózva varrtak! Ezért mondtam, hogy kérni kell!
2015. ápr. 3. 16:14
 14/19 anonim ***** válasza:

"esztétika meg mindegy"

Pont erről szól a kérdés, hogy a kérdezőnek ez az elsődleges szempont.

Nem tudom, én az egész terhesség alatt nem csináltam semmiből hiúsági kérdést. Sportcipőben meg farmerban jártam, mert az volt kényelmes, azt ettem, amit csak megkívántam, nem volt szempont, hogy mennyit hízok, nem álltam naphosszat a mérlegen (végül nem híztam egy dekát se, ehhez nyilván szerencse is kellett). És ha végül császároznak, az sem fog érdekelni, csak hogy a babával minden rendben legyen. Nem vagyunk egyformák, persze.

2015. ápr. 3. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Ahol gyakorlaton voltam, nem kellett kérni. Mindenkit intracutan varrtak, még a fél éve ott dolgozó rezidens is tök szépen csinálta.
2015. ápr. 3. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Jézusom micsoda ötlet... villanyszerelőt nem akarsz fogadni h jobban làssanak?
2015. ápr. 3. 16:34
 17/19 anonim ***** válasza:

A történetem:

tuti jó doki, felfogadva, láttam már császáros"munkáját". Tervben tova futó cérna... stb. Nem altattak császárhoz, viszont valahogy elmérték az érzéstelenítőt, kaptam gázt, de abból meg nem mertek többet adni, + hányás csillapitó is kellett. a vérnyomásom valamiért esett. A vége az lett hogy siettek, aztán gyorsan összekapcsoztak... De ott akkor és valahogy most sem igazán érdekel. Hozzáteszem, 60 kg-mal mentem szülni. 4 hónapos a kislányom és 50 kg vagyok. Szinte nincs is hasam... A vágásom remélem halványodik még.

2015. ápr. 3. 17:54
 18/19 anonim ***** válasza:

A plasztikai sebésznek egyeztetni kell az adott kórházzal. Az nem úgy van,hogy orvosok ott műtenek, ahol akarnak.

Egyébként én nem lihegtem ezt túl annyira. A bugyi vonal alatt van a vágásom, ergo fürdőruhában sem látja senki. A férjem látja csak, őt meg még soha nem is zavarta.

2015. ápr. 4. 05:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Szulj ugy ahogy valo a huvelyeden keresztul.

Komolyan kinodban mit ki nem talalsz.

Egy mutet nem szepsegszalonos kezeles.

Par eve baratnom belehalt a tervezett csaszarba embolia.

Egy orat elesztettek ujra ket arvat hagyott.

A seb varrasat az operalo orvos kivaloan megcsonalja.

Koncentralj inkabb a babara.

2015. ápr. 5. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!