Visszahúzódik-e még a bőr, vagy ezen már csak a plasztikai sebész segít? Volt valakinek ilyen okból hasplasztikája?
2 gyermekem van, a kisebbik egy éves. Mindkét terhességnél sokat híztam (pedig amúgy nem vagyok hízékony csak a terhesség hatott így rám). A pocakom óriási volt mindkét esetben, szét is repedezett a bőr rajta. Körben, egész az oldalamig. Most hogy már kezdek szépen (nagyon lassan :(( ) visszafogyni, úgy látom, a bőr nem húzódik egy bizonyos mértéknél jobban össze.
Kezd az egész úgy kinézni, hog yvagyok én az egyre normálisabb alakommal, meg van ez a félhold alakú bőr itt elől, ami akkor is ott van ha pucéran egyenesen állok, de ha pl nadrágban vagyok akkor még jobban "rábuggyan" a nadrág derék részére.
Meddig érdemes várni, hogy végül elfogadható lesz-e? Mikor derül ki ogy ezt csak plasztikai sebész tudja helyrehozni?
Volt valakinek ilyen probléma iatti hasplasztikája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!