Császáros anyukák! Van itt olyan, aki 3x vagy többször szült császárral?
Nekem eddig kettő volt, tervezzük a harmadik babát és félek a komplikációktól.
Kérlek meséljétek el milyen volt a várandósság két császár után. Fájt a hegetek, adódott bármilyen probléma? És persze a harmadik műtét milyen volt, hogyan éltétek meg, könnyen felépültetek? Különbözött valamiben az első kettőtől?
Nagyon szépen köszönöm, ha válaszoltok!
Saját tapasztalatot nem tudok mondani, nekem is kettő császárom volt de szeretnénk mégegy babát, barátnőmnek 3 császárja volt, az első eléggé megviselte, viszont a második harmadiknál már tudta mire számíthat,könnyebben felépült, ami negatív volt,hogy a második harmadik császár után erősebben érezte a szoptatáskori méhösszehúzódásokat! Elsőnél én meg sem éreztem,de a másodiknál már igen.
Fókuszban mutattak egy nőt ,neki 9szer volt császármetszése! Igazából a császár utáni terhességek és császármetszéseknél mindig személyenkéne oda kell figyelni,mert mindenki más.
Kedves 4 es megkérdezhetem, hogy a második terhessegednel miert lett program császár. Nekem egyelőre egy császárom volt a masodik babat kesőbbre tervezzük (21 hós a kisfiam)
Mennyi idő telt el a csaszarok között?
Ne haragudj kedves kerdező, hogy erdeklődöm az egyik hozzaszólódtól! :)
Nekem 3+1 császárom volt 5 év alatt.
Első gyermekem császárral született, majd volt egy méhműtétem, amikor ugyanott vágták a hasamat, a méhemet viszont keresztben az előző vágásra. A zárón itt is császármetszés szerepel. A 2. gyerkőc születése programozott volta 38. héten, a terhesség alatt nem igazán volt gond az előző műtétek miatt. Amikor a 3. babát vártuk, már az elején mondta az orvosom, hogy sok odafigyelést igénylek, sokszor szeretne látni, a műtétet a 37. hétre tűzte ki. Több probléma is felmerült, de a legsúlyosabb, hogy a méhlepény a méhszájon volt. Ez miatt lett koraszülésem a 33. héten. A felépülés az utolsó császár után nagyon sokáig tartott, 3 hónap is volt, mire minden fájdalmam elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!