Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák! Van itt...

Császáros anyukák! Van itt olyan, aki 3x vagy többször szült császárral?

Figyelt kérdés

Nekem eddig kettő volt, tervezzük a harmadik babát és félek a komplikációktól.

Kérlek meséljétek el milyen volt a várandósság két császár után. Fájt a hegetek, adódott bármilyen probléma? És persze a harmadik műtét milyen volt, hogyan éltétek meg, könnyen felépültetek? Különbözött valamiben az első kettőtől?

Nagyon szépen köszönöm, ha válaszoltok!

2015. ápr. 8. 11:43
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Nem tudom olvassa-e még valaki,de azért írok.Nekem 4 császármetszésem volt.Az első hárommal a terhesség könnyű volt,a kiírt időpontba szültem.A negyedikkel végig szenvedtem,nem a rosszullétektől,hanem sokat fájt a hasam,de nem a hegem.Egyfolytába mozgott a gyerek,valószínűleg azért.Este a lábaim fájtak borzalmasan,nem aludtam szinte semmit,pedig nem voltam vizes.A 37. héten szültem,a dokim még tovább akarta húzni,de ct-re mentem nagyon rosszul voltam,pont hidegfront volt amire egyébként is érzékeny vagyok.Kiderült,hogy magas a vérnyomásom.Egy ponton fájt a hasam napok óta.Csináltak ultrahangot hogy nem-e a méhlepény akar leválni,de semmit nem találtak.Azonnal befektettek,mondták másnap műtét.Reggel előkészítés után közölték inkább átküldenek másik kórházba mert félnek a szövődményektől.A saját dokim bele sem szólhatott,ő válalt volna.Átvittek,újracsináltak minden vizsgálatot,minden eredményem jó volt,de azért másnap délelőtt megműtöttek.Aznap este már felkeltem tusolni,másnap már velem volt a gyerkőc.Vele volt a legkönnyebb a felépülés.4. nap hazamentünk.
2015. máj. 11. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!