Császáros anyukák! Van itt olyan, aki 3x vagy többször
szült császárral?
Figyelt kérdés
Nekem eddig kettő volt, tervezzük a harmadik babát és félek a komplikációktól.
Kérlek meséljétek el milyen volt a várandósság két császár után. Fájt a hegetek, adódott bármilyen probléma? És persze a harmadik műtét milyen volt, hogyan éltétek meg, könnyen felépültetek? Különbözött valamiben az első kettőtől?
4-es vagyok.A 2. azért lett prog.császár,mert az orvos úgy ítélte meg,hogy hiába adna bármit...idézem:"Olyan hitvány a méhszáj,nincs ami megnyitná."😁 Az első babámat túlhordtam,így indították a szülést.Volt minden:emlőstimuláció,méhszáj érlelő,burokrepesztés,oxitocin,de nem tágultam.A 4.baba...Tavaly februárban volt egy vetélésem,11 hetes volt.Őt nem terveztük,de örültünk neki.Sajnos nem maradt velünk.Decemberben elkapott minket a vágy egy baba után,így nem védekeztünk.Később átgondoltuk és azt beszéltük a férjemmel,hogy ha nem jött össze akkor nem kísértjük a sorsot és nem próbálkozunk.De sikerült és nagyon örülünk!Az orvos azt mondta,hogy a 35. héten befektet és a 37. héten kiveszi a babát.Ezúttal elköttetem magam.
2015. ápr. 8. 14:31
13/31 anonim válasza:
Még annyi,hogy az első és a második között 21 hónap van,a második és a harmadik között több mint 3 év.A harmadik és a negyedik között több mint 5 év lesz.
2015. ápr. 8. 14:35
14/31 anonim válasza:
8-as vagyok
A 3 hónap fájdalmat úgy értettem, hogy akkor már tudtam menni, nem néztem ki úgy, mint aki besz@rt. Még a 3. héten is olyan fájdalmaim voltak, hogy jégakkuval tudtam menni a koraintenzívre a kislányomhoz, utána meg orvost hívtak, mert nem tudtam megmozdulni. 3 hónap után már csak a vágásom helyét éreztem, az orvosom szerint ez ennyi műtét után nem is csoda.
2015. ápr. 8. 14:46
15/31 anonim válasza:
2 császár után senkit nem engednek sp. Szülni.
2015. ápr. 8. 14:54
16/31 anonim válasza:
Utolsó: valótlant állítasz, név szerint ismerem az asszonyokat, akik az elmúlt fél évben így szültek, egyet linkeltem is korábban. Tájékozódj, mielőtt nyilatkozol!
2015. ápr. 8. 15:00
17/31 anonim válasza:
Köszi a válaszokat! :)
2015. ápr. 8. 16:04
18/31 anonim válasza:
Ha jól értettem, a válaszolók közül azoknak fájt a császár utáni felépülés, akik koraszülött babát hoztak a világra. Szerintem a koraszülésre még nem készül fel a szervezet, nagyobb sokkhatás, hosszabb, nehezebb felépülés.
Én két császáron vagyok túl, kevesebb, mint két év alatt, 22 hónap van a gyermekeim között. Mindkét terhesség rendben volt, a császárok után pedig másnap már elláttam a babáimat, nagyon könnyen felépültem. Talán a 2. császár után még könnyebben.
Tervezünk még harmadikat is, de most egy időre leállunk. 32 éves vagyok, 3-4 év múlva jöhet a következő baba.
2015. ápr. 8. 18:16
19/31 anonim válasza:
16-os:orvosi szempontból elég ritka.Itt Debrecenben legalábbis nincs ilyen.
2015. ápr. 8. 18:34
20/31 anonim válasza:
6- os vagyok. Lehet van benne valami, amit az utolsó elötti hozzászóló írtál, hogy a koraszülés miatt jobban fáj utána. Egy órát voltam az örzőben utana a saját szobámban voltam a babámmal ilyen hordozható inkubatort hoztak oda, hogy velem lehessen, es ellattam első perctől egyedül, azonnal ügyesen szopizott. Aztán itthon se volt egy szál segítségem se, lehet, ha pihenhettem volna könnyebb nem tudom. A következő babával azért is varunk, mert akkor is ez várható, hogy egyedül leszek csak akkor már van egy gyermek meg pluszban akiről szinten gondoskodni kell ugye oviba suliba vinni...na ertitek. Bocsi a sok offert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!