Őrültségre készülünk szerintetek is? Ti be mernétek vállalni?
Pestre megyek, magánkórházba, 100 kilométer. Ami itt van, az egy mészárszék bunkó mészárosokkal.
Az ismerősöket meg ki nem szarja le, komlyan, hogy van pofája belemagyarázni abba, hogy kinél és hol nyomod ki a porontyodat? Némelyik embernek a fejéhez kéne kapni. A budidba nem akartak még beülni melléd, hogy tanácsokat adjanak a seggtörléshez?
Mi a határ környékén lakunk.
Ahol mi élünk, ez a település a várostól, ahol a kórház van, 25 km-re van, viszont ettől a várostól a határ mentén a legtávolabbi település kb. 40 km-re.
Szóval nekik még választásuk sincs igazán, 40-50 km meg nem a világ vége.
Ha te ott nagyobb biztonságban érzed magad, akkor egyáltalán nem döntöttél rosszul.
Amúgy meg, ha a magam példájából indulok ki, én már lassan 2 hete kórházban voltam, mikor megszületett a kisfiam, szóval semmi sem garantálja, hogy te már nem leszel kórházban, mikor megindul a szülés, akkor meg tök mindegy, hogy 10 vagy 50 km-re van a kórház a lakóhelyedtől.
Szerintem sima ügy.
A Kiskunfélegyházi kórházat bezárták egy ideje,így én Szegedre mentem,az több is,mint 50 km.
Minden uh,minden vizsgálat ott volt,dokit is ott fogadtam.
nem véletlen: jó hírű kórház és igazuk volt:profi csapat,aranyos volt mindenki,tényleg még a beteghordó is,pedig mondtam neki,hogy legalább 100 kg vagyok :-) :-) A fenét,de annyinak éreztem magam legalább.
Az anesztes hölgy is aranyos volt,szóval én az ismerőseim pozitív tapasztalata miatt döntöttem így én nem bántam meg.Egy dolgog volt fárasztó: a végén,a 39.héten az utazás.Kiírt napon szültem,nem fektettek be előtte,de naponta jártam ctg-re már.Viszont azt az egy hetet meg kibírtam,szóval hajrá neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!