Székesfehérvári apás szülés érdekelne, mert mi erre készülünk. Mesélne valaki?
szia
nekünk úgy volt, hogy nekem este elfolyott a magzatvizem, bementünk.engem ott tartottak éjjelre, páromnak mondták, hogy menjen haza mivel fájásaim nem voltak.azt ki kellett várni, illetve reggel infúzióval indították volna.de hajnalra megindultak a fájások és mire konkrétan a szülszobába mehettem, hívhattam a párom.mert a vajúdóba nem jöhet be.
a szülőszobába meg már azt csináltunk amit akartunk.sokszor bejött a dokim (végülis majdnem végig benn volt).és nekem császár lett a vége, oda is bejöhetett,szóval végig együtt voltunk.
könnyű szülést,sok boldogságot kívánok.
Szia! Mi túlhordással bent feküdtünk a kisfiammal. Párom kivett arra a hétre szabadságot, és már kora reggel 7-től bent volt velem este 9- ig is.:) A folyosón sétálgatva töltöttük együtt az utolsó napokat. Mikor megindult a szülés, én 5 perces fájásokkal sétáltam át a szülészetre. Párom mire vidékről bekocsikázott, már 2 perces fájásaim voltak. A csak a szülőszobára jöhetett be a férjem, ott végig velem lehetett. Rengeteg mindenben tudott támogatni, sokat segített. Nekünk a zuhany és a labda vált be nagyon. Ő tartotta bennem a lelket és segített a helyes levegő vételre. A következő manónk születését sem tudnám nélküle elképzelni. Igazi társ volt mellettem a nehéz pillanatokban.
Van egy külön ruhatár részleg, ahova be kell pakolni a bőröndödet, táskákat. Itt átöltözöl, egy hihetetlen "szexis" kis hálóing szerűségbe. A beöntést egy kúp formájában kaptuk. Amitől kb 15 perc múlva hasmenése lett az embernek. A vajúdóban akkor kell várakozni, ha nincsen szabad szülőszoba. Itt is van 2 db ágy amin "kényelmesen" pihenhet az ember. 4 szülőszoba van, mindegyikhez tartozik fürdőszoba zuhanyzóval. Nekem fogadott orvosom volt, ő is gyakran rámnézett és a végén végig velem volt. Nálunk sem volt egyszerű szülés, mert 12 óra 40 percig tartott, mire megszületett az én kis óriásbébim. Kisfiam 4280g-al született és 58 cm-mel. Sima szülés volt. Hozzáteszem, én nem tudtam, hogy ekkora manót várok. Az az orvos, aki egy héttel előtte megvizsgált ő azt mondta, hogy olyan 3500-3800 g körül van.
Ha van valami egyéb kérdésed keress fel nyugodtan, szívesen válaszolok. Könnyű szülést, és sok boldogságot!
A legcsodálatosabb dolog anyának lenni.
Szia!
Én debreceni vagyok és itt van szülésre fekészítő pároknak ahol elmondják hogy fognaktörténni a dolgok. Szerintem kérdezd meg hogy ott van-e ilyen. Itt nálunk ez teljesen ingyenes. Szerdán megyek a másodikra amikor is körbeezetnek a szülészeten. Elsőnek lejátszottak egy kisfilmet egy szülésről és beszélgettünk egy pszichológussal. Még lesz 2 alkalom amin viszont a babaápolásról lesz szó kimondottan. Oda már nem muszály vinni az apukákat. Remélem segítettem. Ha ott is van minnél hamarabb jelentkezzetek.
38 heteske
amikor bementem a szülőszobába akkor beengedték a férjemet.
A szülőszobára az apának kell papucs és 1000 ft ruhára, ha nem lett már drágább.
Énnekem nagyon jól esett, hogy bent volt a férjem.
Ha valami pontosan érdekelne, akkor írj.
Könnyű és gyors szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!