Nyíregyházán ha csak vajúdó labdát szeretnék kérni, akkor azért kell fizetni, ha igen mennyit? (Apás szülésre készülünk)
Figyelt kérdés
Tudom,hogy van alternatív szülőszoba,de abba nem szeretnék menni,de a vajúdó labda nem lehet rossz.Esetleg kipróbálnám,ha akkor és ott lehetne.Esetleg van valaki,aki tud segíteni?Köszönöm szépen!2009. aug. 24. 18:39
1/3 anonim válasza:
Szia. Nálunk márciusban volt apás szülés. A szobában volt labda és lehet használni, az orvosom nagyon javasolta is. Fizetni nem kell érte. Én használtam az elején jó volt, de a nagyobb fájásoknál már elég kellemetlen volt nekem rajta ülni. Ha akarod próbáld ki. Lehet neked bejön. Könnyű szülést nektek! :-D
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ!reméltem,hogy a labda használatáért nem kell majd fizetni!jó egészséget nektek!
2009. aug. 24. 18:54
3/3 anonim válasza:
A labdát nyugodtan használhatod ingyen, ha akarod. Nekem is ajánlotta a szülésznő, hogy milyen jó, de mikor jöttek a fájások, én inkább az ágyra kívánkoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!