Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházán ha csak vajúdó...

Nyíregyházán ha csak vajúdó labdát szeretnék kérni, akkor azért kell fizetni, ha igen mennyit? (Apás szülésre készülünk)

Figyelt kérdés
Tudom,hogy van alternatív szülőszoba,de abba nem szeretnék menni,de a vajúdó labda nem lehet rossz.Esetleg kipróbálnám,ha akkor és ott lehetne.Esetleg van valaki,aki tud segíteni?Köszönöm szépen!
2009. aug. 24. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nálunk márciusban volt apás szülés. A szobában volt labda és lehet használni, az orvosom nagyon javasolta is. Fizetni nem kell érte. Én használtam az elején jó volt, de a nagyobb fájásoknál már elég kellemetlen volt nekem rajta ülni. Ha akarod próbáld ki. Lehet neked bejön. Könnyű szülést nektek! :-D
2009. aug. 24. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ!reméltem,hogy a labda használatáért nem kell majd fizetni!jó egészséget nektek!
2009. aug. 24. 18:54
 3/3 anonim válasza:
A labdát nyugodtan használhatod ingyen, ha akarod. Nekem is ajánlotta a szülésznő, hogy milyen jó, de mikor jöttek a fájások, én inkább az ágyra kívánkoztam!
2011. júl. 4. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!