2 hónapja szűltem. Gátmetszés is volt, meg repedt is. No meg a lágy részek roncsolódtak, mert felcsapott kézzel jött a pici. Meddig tarthat a gyógyulás?
Figyelt kérdés
A konrolvizsgálaton rendben volt, csak erős folyásra kaptam kenőcsöt. Most még van egy kis folyásom, de ami zavar, hogy megint fájni kezdett. Inkább égő érzést érzek. Meddig vannak az embernek ilyen problémái? Jó lenne, ha normalizálódna már a helyzet. :-)2008. szept. 4. 12:13
1/5 anonim válasza:
Én 18 hete szültem nagy fokú roncsolódásokkal, három hónap után élhettünk először házaséletet, megrepedt a bordám és eltörött a farokcsontom stb... A lényeg, hogy a mai napig fájdalmaim vannak, főleg ha emelek vagy hajolok. És a szex sem kellemes még mindíg. Pihenjél sokat és kíméld magadat. A méhem is sokat fáj még. Úgyhogy pihi és kímélő életmód. Nekem a férjem nagyon rendes és ő segít, mert másom nincs rajta kívül. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked. T.
2/5 anonim válasza:
Az én kislányom is így született, ráadásul 4650 grammos volt. Kb. 5 hónap kellett ahhoz, hogy ne fájjon és tudjunk nemi életet élni. Azóta is, mikor mgjön akkor nagyon érzékeny, égő érzés a hegeknél, ezért sajnos tampont még nem tudok használni. A doki szerint kb. 1 év mire minden panaszom elmúlik. A lányom most 9 hónapos.
3/5 anonim válasza:
Nekem csak vágtak, az már másnap nem fájt, törökülésben ültem. Azóta szinte nem is látszik.
A lányom nekem is úgy jött, hogy a keze a teste mellett volt. Ezt sem éreztem utána, csak szex közben ad egy "most vesztem el a szüzességem" érzést, a férjem nevet is mindig rajta
11 hete szültem.
De ha viszket, csíp, ég , menj dokihoz, nehogy baj legyen.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagy szerencsém volt,nekem is gátmetszés és repedés, hüvelyrepedés is volt, de kb 4 hét alatt helyrejöttem. Az első 2 hét durva volt, aztán javult. A 6. héttől már a párommal is együtt vagyunk, és semmit nem érzek... Mármint semmi fájdalmat :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát remélem nem fog 1 évig tartani. Amúgy a fiam is nagy baba volt, 3670. Mégegyszer köszönöm.
2008. szept. 5. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!