Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárért...

Programozott császárért mennyit adtatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt itt már régebben ilyen topik, de hátha vannak friss tapasztalatok, főleg Bp Szent István érdekelne. SZTK-ba jártam idáig terhesgondozásra, megkérdeztem az ottani orvost, vállalná e a császárt, készséges volt, utolsó két alkalommal így privátban megyek hozzá (15 000Ft-ot kér/alkalom). Megkérdeztem mennyit kér a szülésért, annyit mondott, hogy nincs tarifája, rám bízza. Annyit sikerült egyeztetni, hogy majd varrat szedésnél rendezhetem. Aki mostanában szült Istvánban (vagy bárhol igazából) és hasonló körülmények között, Ti mennyit adtatok? Igaz, hogy a terhesgondozás 10x -ét illik adni? Mert 150 000-et sajnos nem tudok, de azért azt sem szeretném, hogy megsértődjön, hogy "csak ennyi"? Mi az az összeg, ami már nem "ciki"? Megjegyzem probléma mentes volt a terhességem, nem kellett velem soha külön foglalkoznia, 5 perc alatt letudott az sztk-ban mindig, mert nem volt semmi gond. És illik e adni az anesteziológusnak? (Gerincagyi érzéstelenítés lesz). És vele mikor kell ezt rendezni? Előtte? Utána? Simán ott a többiek előtt, vagy hogy? (Neki max egy 10 000 gondoltam). Nagyon köszönök minden véleményt és tapasztalatot!
2015. júl. 15. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

2-es vagyok

Az altatóorvosnak nem adnék. Mondjuk én 2 fájás között pont lesz@rtam, hogyan bökik be az érzéstelenítést...

2015. júl. 15. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
80 felett már szerintem nem kell szégyenkezned.
2015. júl. 15. 21:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Apával épp megbeszéltük. Azt mondja, mivel eredetileg 100 000-ben gondolkodtunk, azt osszuk szét. 10-es az altatóorvosnak, doki eleve 30-at kap a 2 rendelésért (számla nélkül, tehát tiszta pénz neki) És a maradék 60-at adjam neki a szülésért. Valami ilyesmi lesz a felállás. Köszi a válaszokat, ment a zöld mindenkinek!
2015. júl. 15. 21:40
 14/16 aHermann ***** válasza:

Szia!

A két kisebb gyerkőcünk progis császáros volt. A kisebbiknél a tervezettnél egy nappal korábban volt a császár (a doki a magánrendelését szakította félbe).

Egyik alkalommal sem adtuk a magánrendelés 10x-ét. A nagyobbiknál 12e, míg a kisebbnél 15e volt a vizsgálat alkalmanként. Mindkét alkalommal 50e-t adtunk. A picinél (most 7 hónapos) kapott egy üveg márkásabb bort is mellé.

Ugyanolyan szívélyes, gondoskodó volt a "hála" után is, mint amikor először voltam nála.

Az altatóorvosnak egyszer sem adtunk, pedig a kisebbek ugyanabban a kórházban is születtek. A dokikat csak a műtétkor láttam (előtte konzultáción más orvosok voltak).

2015. júl. 15. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekemet császárral szültem, bár nem progicsászár volt, hanem sürgősségi. A dokim 10 ezret kért a terhesgondozási alkalmakkor, a szülésekért pedig 2013-ban 80 ezret, 2015 januárjában pedig 100 ezret adtunk. Ennyi volt a doki tarifája.
2015. júl. 16. 00:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem Nyíregyházán volt programozott császárom, nekem se mondott az orvos összeget, én 50 ezret adtam.
2015. júl. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!