Programozott császárért mennyit adtatok?
Nem Bp-en (megyeszékhelyen) szültem és nem is programozottan (kitolásnál adódtak gondok, ezért lett császár). Az orvosnak 60 ezret adtunk, rajta kívül csak a szülésznő kapott, aki úgyszintén fogadott volt.
A dokihoz egyébként magánrendelésre jártam és 7 ezer/ alkalom volt a terhesgondozás.
2013 ban volt prog csaszarom janos korhazban. Nem a keresemre, hanem farfekves miatt. Akkor 7000et fizettem a terhesgondozasert es 40 et adtam pluszban a vegen. Most lesz augusztusban a harmadik csaszarom. Program csaszar ua. Doki, de most 15 ezer a terhesgondozas. Most sem fogok 30 -40 tol tobbet adni.
Aki ugy erzi illik 10szeres penzt adni, az adjon. Nekem nem ez az elvem, sot a 10szeres penz kicsit beteg dolog. Az mas, ha valaki sajat keresere ker nagy hasi mutetet, az fizesse meg! De a doki allami intezmenyben allami penzen mut a munkaidejeben. Ezt senki ne felejtse el!
Budapest, egyazon orvoshoz járunk egy rokonommal. Ő szintén eü okból mindkét alkalommal programozott császárral szült. 60e-t adott a dokinak.
Én szintén 60e-t adtam, pedig nekem többszörös komplikáció lépett fel és egész éjjel ott izzadt körülöttem, hogy minden rendben legyen. Hüvelyi szülés után még egy 10-15 perces altatásos műtét is volt, ahol ki kellett pucolni és összevarrni, igazi mészárszék jellegű dolog volt.
Ezek után vagy ennek ellenére is, a 6 hetes kontrollon nem fogadott el pénzt a magánrendelésén. Sőt, a terhesség utolsó heteiben nem magánrendelésre hívott, hanem a kórházba, amikor éppen ügyelt és ott sem fogadott el pénzt.
A magánrendelése egyébként 10e alkalmanként.
Egyébként volt több szakág orvosával is tapasztalatom (különböző műtétek) és arra jutottam, hogy aki látványosan nem a pénzre megy, sokkal jobb és gondosabb szakember.
Akin látszik, hogy "remeg a pénzért", ott az ellátás színvonala is sokkal alacsonyabb. Legalábbis ez a saját tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!