Kecskeméten programozott császárért osztályos orvosnak szerintetek milyen összeggel illik megköszönni a segítséget?
Szerintem meg örülj hogy tele vagy! Van aki nem az ilyenek miatt várják a százezreket a dokik!
Nekem maga az orvos mondta hogy mivel hozzá jártam annyit adjak amennyit gondolok , költsem a gyerekre a többit adtam eleget már! Ezért írtam , te meg ne mond meg senkinek mi a normális:-)) Miss kedves. Én 30 nál így nem adnék többet szerintem ez a normális
Huh, elgurult a gyogyszered, 6.? A "szerintem" szó tudod arra hivatott, hogy jelezze, az illető szubjektív véleményét akarja kifejteni. Persze ahhoz, hogy ezt értelmezd, kellene némi alapvető intelligencia, amivel a hozzászólásod alapján, pláne a "Miss kedves" megszólítást nézve nem rendelkezel.
Nem vagyok "tele", ahogy fogalmaztal, csupán összegyűjtöttek egy összeget, ami szerintem megfelelő volt arra, hogy ki fejezzem a hálámat azért, mert az orvosom a saját szabadidejét rám áldozta, hogy biztonságban érezhessem magam es a gyerekemet. Hogy te ezt nem teheted, vagy nem akarod megtenni, a te dolgod. En igy láttam jónak, kedves Miss Mindenkihülyecsakénnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!