Margit kórház, programozott császár hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Mikor fektettek be előtte? Milyen előkészületek voltak? Apuka megkapta a babát születése után? Mikor lehet utánna felkelni? Mikor adják oda a babát?2013. jún. 11. 10:38
1/2 anonim válasza:
Áruld el légyszíves, h miért szeretnéd, ha idő előtt kiszednék a kisbabádat?Én közel két és fél héttel túlhordtam fiamat, úgy volt, h másnap megszülesztenek és éjszaka megindult a szülés.Végül is 52 centis 4 kiló, 18 dekás csöppséget szültem, aki most, 12-én volt 16 éves, 2 méter 5 centi és vagy 60 kiló.Nyilván oka van, h még bent van.De te tudod.Nyilván a te gyereked.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, nekem a 2. progis császár volt a Margitban. Nem kellett előbb befeküdni, reggel 7-re mentem és 9 körül műtöttek, este kellett menni zuhizni és másnap hajnalban vették ki a katétert. Apuka rögtön megfoghatta a babát.
Előkészület csak a katéter felhelyezése volt + randi az anesztessel.
Az 1. válaszolónak írom, hogy a programozott császár nem ok nélkül történik, nem véletlenül nem várják meg, hogy beinduljon magától. Elsőt én is túlhordtam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!