Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baj szerintetek, ha pizsit...

Baj szerintetek, ha pizsit viszek a kórházba, nem hálóinget? Foglalkoznak ezzel még valahol? Mondani nem mondtak semmit.

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon utálom a hálóinget, sose tudtam elviselni. Felcsúszik, alám gyűrődik, meztelennek, és nagyon topisnak is érzem úgy magam. Nem bírom, ha nincs rajtam gatya. Eddig se a dokim, se a szülésznők nem mondtak semmit, hogy lenne erre szabály a kórházban, a honlapon sincs semmi. Szerintetek csúnyán néznének rám, ha pizsit vinnék? Gátsebet nem fognak vizsgálgatni, mert császáros leszek. Tudom, császáros sebbel nehéz lesz felszenvedni a pizsigatyát, de inkább az, mint a hálóing, a bugyit is fel kell venni, azt is meg kell oldani.
2015. júl. 1. 17:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

A draincső titka nem (csak) a hájréteg. Akkor teszik be, ha műtét közben vérzés, vagy nagyobb váladékozás van a vártnál és hogy ne gyűljön a hasban a folyadék. Plusz ebből is látják, mennyi vér távozik - ha sok, akkor szokott probléma lenni.

Egyébként jobb a hálóing. A pizsamanadrágot az ember le-fel cibálja magáról. Egyik órában az orvos vizitel, meg akar vizsgálni, le kell venni. Másik órában az ápoló akar felkelteni zuhanyozni. Van, akinek annyi ereje sincs, hogy megforduljon az ágyban. Van, akinek hányingere, fejfájása is van az érzéstelenítő mellékhatása miatt. Örül az ember, ha luk van a ...

Pizsit nem vinnék. Hatalmas, térdig érő, nem hálóinget, hanem kényelmes, ujjas alvópólót. Esetleg olyan vékony nadrágot, ami a csípőnél is csípőbb fazonú (3.-4. napra). Az elején úgyis 12 óráig fekszik az ember pucéran, utána meg 12 óráig (azon a helyen ahol voltam) meg feltűrt pólóban szintén letakarva, hogy nézzék, mennyi vérzés van. Ilyenkor még bugyit sem engednek, csak a 2. naptól.

2015. júl. 5. 21:26
 42/45 anonim ***** válasza:
tegnap 21:26-este HOL SZÜLTÉL? Mert iylet nem hallottam még, hyog 12 órán keresztül pucéran feküdni meg utána félmeztelen szintén ilyen ideig. (Nem belekötni akarok, csak kiváncsi lettem.)
2015. júl. 6. 13:50
 43/45 anonim ***** válasza:
pontosítok: az utána lévő 12 órában már nem kötelező végig feküdni, fel lehet kelni stb. de a hálóing/hosszú póló kellett még akkor is. nekem azt mondták, hogy ne vegyek fel bugyit (hajnalban volt a műtét és estére telt le a kötelező 12) lehet hogy az éjszaka miatt is mondták. mondjuk nem is akartam ott a sötétben jönni-menni.
2015. júl. 6. 16:27
 44/45 A kérdező kommentje:
Hát, megvolt a császár hétfőn . Másnap pizsigatya volt rajtam, a közelében nincs a gumi a sebnek, ahogy a bugyit fel tudja venni az ember, úgy ezt is. Drain cső nem volt, kateter másnap reggelig. Délben műtöttek felkeltem már este, reggel öltöztem pizsibe és mentem a gyermekágyra. Azóta már póló és rövidnaci van rajtam, nem bantja a sebet ez sem.
2015. júl. 8. 16:08
 45/45 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához!
2015. júl. 8. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!