Baj szerintetek, ha pizsit viszek a kórházba, nem hálóinget? Foglalkoznak ezzel még valahol? Mondani nem mondtak semmit.
Nem közvetlenül a császár utánra gondoltam nyilván, mivel akkor fel se kelhetek, hanem mondjuk másnaptól, azt hittem ez egyértelmű. Aznap tudom, hogy még bugyi se lesz, nemhogy pizsigatya.
A gatya gumija sokkal feljebb van, kb a köldökömnél az nem lesz gáz, minden pizsigatyám ilyen magasra húzható.
Én pont letojtam az ilyen esetleges szabályokat. Szülni utcai ruhában mentem. Gatyát leszedték rólam, pólómat meg feltűrték bordaívig, aztán mindenki matathatott, ahol kellett.
Utána meg pizsamában voltam, egész pontosan rövidgatyában és ujjatlan felsőben (hidegkedvelő vagyok). Ha valaki vizsgálni akart, szépen lehúzta rólam a gatyámat. Jobb esetben visszahúzni is segített.
Egyetlen esetben volt kötelező dress code: hasi műtétem volt és hátulgombolós kórházi hálóinget adtak rám, alatta full meztelennek kellett lenni. Tiltakoztam, de mondták, hogy saját fehérneműben nem vagyok steril, a műtét nem életmentő, úgyhogy vagy felveszem, vagy nincs műtét.
Viszont műtét után ismét rövidnadrág/ujjatlan felsőben voltam. Tény, hogy csípőtől mellig alaposan átkentek jóddal, úgy nézett ki a hasam, mint aki egy Fidesz orgiáról érkezett. Pedig csak a köldökömnél vágtak.
Oké, itt elfogadtam az érvelést, én se akartam elfertőződő sebet magamnak, műtét után meg öltöztem, ahogy akartam.
kérdező, nem hogy másnap, még 5. nap is fájt felvenni a bugyit.. gondoltam hogy nem aznapot kérded..én sem aznapra gondoltam a válaszomnál....én egyébként 10 napot voltam bent, de még a 9. napon is zavart a nadrág pedig sosem hordok hálóinget...
1-es
ui: ahol nem engedték a bugyit, ott mégis mi a fene tartotta a betétet??
hát őőőő én a császár utáni 2. napon nadrágban voltam, a terhes nacimat húztam fel, amiben nem is volt gumi azt hiszem, marhára nem zavarta a hegemet, igaz, egy év volt, mire felszenvedtem. szerintem nem lehetetlen, vigyél ezt is, azt is. de nekünk már az őrzőben fel kellett kelni, és akkor már át kellett öltözni saját hálóingbe, akkor biztos nem ment volna a nadrág, szóval vinnék hálóinget.
vannak tök jó fazonok, anyagok, amit nem csúsznak fel annyira, szépek stb. tudsz szerintem olyan találni, amiben jól érzed magad, bár halkan megjegyzem, engem az se érdekelt volna, ha meztelenül kell mászkálni, annyira nem ezzel törődtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!