Baj szerintetek, ha pizsit viszek a kórházba, nem hálóinget? Foglalkoznak ezzel még valahol? Mondani nem mondtak semmit.
egyébként igazad van, mert tényleg nincs az a nadrág, aminek a gumija hozzáérne a sebhez, nekem annyira lent van..
szerintem semmi ostobaság nincs ebben, egyébként bugyi helyett érdemes tenna bugyinadrágot vinni, vagy mi a neve, kényelmesebb, meg jobban tartja a betétet.
Az első napokra inkább hálóinggel készülj.
Vérzést csak addig ellenőriznek, amíg a megőrzőben fekszel, utána már csak akkor néznek rád, ha gondod van. Ha kapsz drain csövet, akkor is praktikusabb a hálóing, mert a cső lógni fog és cincálod magaddal az idegesítő dobozt.
Amint kikerült a cső, a harmadik napon én simán felvettem a pizsamagatyát. Bő volt és a derekamig kellett felhúzni, nem valami csípőfazonú divatgatya volt.
A nadrág helyett inkább a bugyira figyelj, mert a seb a vénuszdomb felett lesz, előbb fogja bántani a bugyi gumija, mint a pizsamanadrágé. Jó kis nagyibugyit vagy tena fix hálós bugyót vigyél.
Első egy-két napban úgyse nagyon fogsz ugrálni, örülsz, ha felülsz és leküzdöd magad az ágyról, aztán meg örülsz, hogy lefeküdtél. :) Sokszor jársz majd pisilni (megy le a víz), betétet cserélni, a hálóing praktikusabb.
Ettől még viheted a pizsigatyát, a harmadik napon már simán fel is veheted, ha már belejöttél a mozgásba.
Nem értem amiket itt írnak...
Nekem 2 császárom volt az egyik pont nem rég. Mind a kettő után pólóban és rövid naciban voltam. Egyáltalán nem zavarta a sebet pedig pont ott volt a teteje. Nálunk műtét után 8 órán keresztül nem lehet fel kelni és addig mesztelenül letakarva fekszik az ember, utána segítenek felöltözni. Még a szülőszobán is pólóban meg naciban voltam, amikor jöttek vizsgálni akkor levettem, majd vissza... senkit sem érdekelt.
Nem tudom mi ebben az ostobaság. Azért ennyire nem fáj a seb h a nadrág vagy a bugyi miatt fájjon... nem 3 mérettel kisebbet kell felvenni.
18-as: nekem nem is azzal volt gondom, hogy tanácsokat kaptam, hanem a bunkósággal, amivel a kedves 13-as válaszolónak sikerült megnyilvánulni.
De látod, hogy elég vegyesek a tapasztalatok, van, aki szerint lehetetlen nadrágot felvenni a császár utáni napokban, más meg simán felvette, és nem volt semmi gondja vele. A barátnőmet is 3 hónapja császározták, pizsinadrág volt rajta a kórházban az első nap kivételével végig. Annyit mondott, hogy szar felvenni, az tény, de ha már fent van, nem zavar. Mondjuk azt én még mindig nem értem, hogy a köldökig érő, laza fazonú nadrág hogy bánthatná a sebet, de nem is ez a lényeg. Vizsgálnak, igen, ezt is értem, de a bugyi is útban van a vizsgálatkor, azt is le kell húzni, ezért nem értem, hogy miért lenne akkora probléma ugyanazzal az egyetlen mozdulattal hozáfogni a nadrágot is. Nem kötekedésből, én tényleg nem látom ebben a nehézséget, nem kell külön húzkodni semmit.
De amikor arról beszélünk, hogy hetekig fáj még stb., azt úgy kell elképzelni, hogy akkor hetekig nem öltözik fel senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!